Partnerlocator

Yuki partner Centum CVBA
Centum CVBA
Boekhoudkantoor Centum CVBA heeft een unieke zienswijze ontwikkeld naar het begeleiden van ondernemers en vrije beroepen.
yuki partner ondernemingscoach
Ondernemingscoach
De Ondernemingscoach staat erop om jou als ondernemer volledig te kennen, je business te begrijpen en mee je groei actief te dirigeren.
yuki partner boox
Accountantskantoor BOOX
Accountantskantoor BOOX is een atypisch accountantskantoor dat een betrokken 360° bedrijfssupport levert aan bezielde ondernemers.
Accountantskantoor Decloedt & Anthonissen
Met cijfers van dag tot dag proberen wij de klanten een meerwaarde te bieden met advies en begeleiding op maat bij Accountantskantoor Decloedt & Anthonissen.
Yuki partner Bo'fis
Bo’fis boekhoudkantoor BV
Het bo’fis team begeleidt jou in alle belangrijke stappen van jouw ondernemerschap met realtime opvolging, hands-on advies en als kritisch klankbord.
MyDigitax
MyDigitax
Ben je een startup, zelfstandige, bedrijf, vereniging, houdstermaatschappij en op zoek naar fiscale experts? MyDigitax is er voor je!
Boekhoudkantoor Bofimac
Bofimac staat garant voor een persoonlijke aanpak.. Wij worden gedreven door jouw passie en willen zorgen dat je kan ondernemen zonder zorgen.
vmb
PKF – VMB Accounting & Tax
PKF-VMB zijn financiële experten die bij elk aspect van business dynamieken het verschil makenbij expansies, overnames, internationalisering, …
dnf belgium
dnf belgium
Dnf is als professioneel advieskantoor jouw vertrouwenspersoon die altijd en up-to-date voor je klaar staat en bereikbaar is.
Cobofisk Aalter
Als ondernemersbegeleider tracht Cobofisk altijd vooruit te kijken en mee te denken met de klant. Op basis van de ontvangen input en het analyseren van de cijfers gaan wij samen met de klant op zoek naar de correcte strategie die ook door jou als klant gedragen wordt.
a-count Kortrijk
a-count verzorgt de fiscale aangifte en boekhouding van haar klanten. Door online tools en informatica oplossingen geeft ze meer vrijheid aan haar klanten.
Meekers Accountants
Meekers Accountants is een fiduciaire met meer dan 50 jaar ervaring. Met hart en ziel staan onze medewerkers voor u klaar om u professioneel bij te staan.
Cynex
Cynex helpt ondernemers hun business optimaal te runnen, de taal achter hun cijfers te begrijpen, en geeft houvast en goesting voor de toekomst.
accountancy kava
Accountancy KAVA
Accountancy KAVA werkt voor medische vrije beroepen. Zij ondersteunen ondernemers bij hun huidige en toekomstige uitdagingen en doelen.
Acctive Waasland
Acctive BVBA
Acctive BVBA is een snel groeiend, IAB-erkend accountantskantoor dat met zijn klanten wil meedenken en -werken aan de toekomst.
Groep Anthonissen Gent
Groep Anthonissen levert een totaalservice aan wie zijn onderneming de aandacht wil geven die ze verdient, breder dan boekhouding en fiscaliteit alleen.
Bofidi Brussel
Bofidi is persoonlijk betrokken bij jou en je onderneming. Zowel ondernemende klanten als ondernemende medewerkers zullen zich bij Bofidi thuis voelen.
MAS
MAS
MAS biedt leveren ondersteuning en advies op maat aan KMO’s via een no nonsense aanpak. Proactief advies voor ondernemers. Anytime. Anywhere.
eagle eye tax accountancy
Eagle Eye Tax Accountancy
Eagle Eye Tax Accountancy is een kantoor met een passie voor boekhouding en fiscaliteit, met een persoonlijke aanpak en een no-nonsense mentaliteit.
Van Belleghem BVBA
Van Belleghem BVBA
Het ervaren en dynamisch team bij accountingkantoor Van Belleghem BVBA behandelt uw vragen steeds met de nodige deskundigheid en glimlach.
Meraki
Meraki
Do you really want to focus on the future? Find out how Meraki can help you achieve your goals with hands-on financial advice and growth strategies.
Coda boekhouders
CODA Boekhouders & Fiscalisten
Coda Boekhouders, met vestigingen te Zonhoven en Oudsbergen, richt zich voornamelijk op de kleine- en middelgrote ondernemingen.
A&T consulting
AT Consulting
AT Consulting verleent hun cliënteel een persoonlijk gericht boekhoudkundig en financieel advies via een correcte en deontologische dienstverlening.
B&L Accounting
B&L Accounting
Als groeiend accountantskantoor, gelegen te Brasschaat, is B&L Accounting gespecialiseerd in accountancy, fiscaliteit en bedrijfsadvies.
Ann Lievyns Accountancy
Ann Lievyns Accountancy
Ann Lievyns Accountancy staat garant voor een no nonsense aanpak, professionalisme en een continue bijscholing op vlak van accountancy en fiscaliteit.
Accofides
Accofides
Digtale efficiëntie vraagt om een moderne boekhouder. Accofides biedt een uitgesproken klantgerichte en proactieve service.
Fin Future
FinFuture
FinFuture adviseert hun klanten een mooie toekomst. Betrouwbare en professionele hulp bij het beheren van uw zakelijke en persoonlijke financiën.
BAF
B.A.F.
Boekhouding, Advies en Fiscaliteit zijn hun 3 pijlers van B.A.F. boekhouden. Zij hanteren een accurate, persoonlijke en proactieve aanpak.
Movan
Movan Accountancy
Movan Accountancy is een jong, dynamisch en vooruitstrevend kantoor waar persoonlijke aanpak en flexibiliteit centraal staan.
De Boekhouders
De Boekhouders
De Boekhouders zijn een jong en dynamisch kantoor met een team van 5 gepassioneerde boekhouders.
B&R
B&R
B&R – Bedrijfsadministraties, belastingadviseurs, juristen – is een middelgroot kantoor met een 50-tal medewerkers te Brasschaat en Antwerpen.
NextGen Finance
Nextgen finance is een dynamisch accountantskantoor met een persoonlijke begeleiding naar het doel van jouw onderneming.
Sobofiscall
SoBoFisc.ALL
Dankzij SoBoFisc.ALL’ s advies, opleiding en opvolging kun je je concentreren op je doel: een succesvolle onderneming leiden.
Kantoor verbrugghe
Kantoor Verbrugghe en Co
Kantoor Verbrugghe en Co is een boekhoudkantoor voor vennootschappen, eenmanszaken en KMO ‘s, specialisatie landbouw, forfaits en tuinbouw.
Esperto
ESPERTO
Kantoor ESPERTO is lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (IAB). Cliëntentevredenheid is hun grootste troef en satisfactie.
JL consult
JL Consult – Accountancy & Tax
Door efficiënte verwerking ligt de nadruk op de strategie van de onderneming. JL Consult doet hun werk dynamiosch, efficiënt en met passie!
Dons advies
Dons Advies
Door onze uitgebreide ervaring met het online digitaal boekhoudpakket Yuki kan Dons Advies je snel en gericht proactief advies geven.
Vanthuyne Accountants
Vanthuyne Accountants
Je zoekt een deskundige accountant voor je bedrijf? Je wilt advies over fiscale optimalisatie? Vanthuyne Accountants maakt er persoonlijk werk van!
Kantoor Buffel-Denolf
Kantoor Buffel-Denolf
Kantoor Buffel-Denolf staat in voor een brede waaier aan diensten op maat van elke klant. Ze hechten veel belang aan de opvolging van elk dossier.
Fisc-it
Fisc-it
Bij Fisc-it stel je zelf jouw pakket samen op basis van de diensten waar je gebruik van wil maken. We zorgen voor de nodige begeleiding en controles.
Fiscaal Accountancy kantoor (FAK)
FAK is een gerenommeerde digitale partner voor familiale KMO’s, vrije beroepen, zelfstandige bedrijfsleiders en eenmanszaken.
Pinkbay
Pink Bay
Pink Bay is on a mission to fight bureaucracy and provide your organisation with the helicopter view and the detail analysis when required
Proxaccount
Proxaccount
Proxaccount biedt al meer dan 30 jaar zoveel meer dan enkel cijfers! Voor veeleisende ondernemers op zoek naar een dynamisch boekhoudkantoor.
JACCK
JACCK
Ondernemers kiezen voor JACCK omdat een boekhouder meer is dan alleen maar cijferverwerk. Een jonge dynamische speler met hoge ambities.
Langbeen
Boekhoudkantoor Langbeen-Vanhoesen & CO
Boekhoudkantoor Langbeen-Vanhoesen & CO gelooft in de toekomt van ‘Local Heroes’ en staan dan ook graag tot de dienst van de lokale ondernemer.
Accountantskantoor Soenen en Partners
Het Accountantskantoor, Soenen & partners
Het Accountantskantoor staat garant voor accurate analyses van uw cijfers en biedt een waaier aan diensten voor een betrouwbare boekhouding.
Boekhouding Lagae
Boekhouding Lagae
Boekhouding Lagae is een boekhoudkantoor gevestigd te Roeselare, waar de klant geen nummer is, maar een vriend des huizes.
AFB Consult
AFB Consult is een klankbord voor zaakvoerders en bedrijfsleiders die meer doen dan enkel de verrichtingen inboekt en de noodzakelijke aangiften doet.
Accenium
Accenium Accountancy & Tax
Bij Accenium Accountancy & Tax kun je terecht voor een volledige begeleiding inzake boekhouding en fiscaliteit, en dit in elke fase van je bedrijfsvoering.
Meesters Accountants
Meesters Accountants Zoersel
Meesters Accountants Zoersel maakt jouw administratie eenvoudig en transparant. Overnames, fusies en splitsingen behoren eveneens tot onze opdrachten.
ADE consultants
ADE consultants Brasschaat
ADE consultants is een compleet digitaal boekhoudkantoor met 15 jaar ervaring, die focussen op een efficiënte samenwerking.
Fibocount partner yuki
Fibocount
Fibocount is een jong en dynamisch accountants- en advieskantoor met erkende IAB accountants-belastingconsulenten en dossierbeheerders.
Plusminder
Plusminder
Plusminder is een accountantsbureau dat zich richt op ondernemers uit de creatieve sector. Ze geven gericht advies en spelen in op je specifieke problemen.
Meesters Accountants
Meesters Accountants Wijnegem
Meesters Accountants Wijnegem maakt je administratie eenvoudig en transparant. Overnames, fusies en splitsingen behoren eveneens tot onze opdrachten.
Linfisc
LinFisc
De gekwalificeerde medewerkers bij LinFisc brengen samen met jou alle boekhoudkundige, fiscale en administratieve verplichtingen in orde brengen.
SD fiscal services
SD Fiscal Services
SD Fiscal Services biedt een proactieve en persoonlijke begeleiding van ondernemingen. Van bij de opstart tot en met de overlating/vereffening van je zaak.
MPK advies
MPK Advies
MPK Advies is een dynamisch boekhoudkantoor in Alken waar persoonlijk contact, advies en begeleiding dagelijkse realiteit is.
Van Belleghem
Dankzij onze verreikende ervaring in diverse sectoren en ons uitgebreid netwerk van kennisspecialisten is ons kantoor jouw vertrouwenspersoon bij uitstek.
Abeka
Abeka Deurne
Abeka ondersteunt ondernemingen in alle administratieve, bedrijfseconomische, fiscale, financiële en juridische facetten.
ADE consultants ’s Gravenwezel
Compleet digitaal boekhoudkantooor
Blueground
BlueGround Vlezenbeek
BlueGround is een dynamisch accountantskantoor met een no-nonsense aanpak. Onze multidisciplinaire teams ondersteunen je tijdens jouw groeitraject.
Blueground
BlueGround Brussel
BlueGround is een dynamisch accountantskantoor met een no-nonsense aanpak. Onze multidisciplinaire teams ondersteunen je tijdens jouw groeitraject.
Blueground
BlueGround Gooik
BlueGround is een dynamisch accountantskantoor met een no-nonsense aanpak. Onze multidisciplinaire teams ondersteunen je tijdens jouw groeitraject.
Blueground
BlueGround Keerbergen
BlueGround is een dynamisch accountantskantoor met een no-nonsense aanpak. Onze multidisciplinaire teams ondersteunen je tijdens jouw groeitraject.
AVISO+
Aviso+
AVISO+ bestaat ondertussen al meer dan 30 jaar en biedt een waaier van diensten aan op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en aanverwante activiteiten.
Multum yuki partner
Multum Accountants
Multum Accountants is een all-round boekhoud/accountantskantoor. Wij zijn uw vertrouwenspersoon in fiscale, boekhoudkundige, vennootschapsrechtelijke, … materies.
Van Den Neste Liedekerke
Als ondernemer ben je graag bezig met waar je goed in bent, je  core business zoals dat dan heet. Dat hebben we bij Van Den Neste goed begrepen.
Van Den Neste West
Als ondernemer ben je graag bezig met waar je goed in bent, je  core business zoals dat dan heet. Dat hebben we bij Van Den Neste goed begrepen.
Van Den Neste Halle
Als ondernemer ben je graag bezig met waar je goed in bent, je  core business zoals dat dan heet. Dat hebben we bij Van Den Neste goed begrepen.
Titeca Accountancy
Titeca Accountancy Merelbeke NV
Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers.
Certifisc
Certifisc Oudenaarde
Dynamisch en digital-minded boekhoudkantoor met de nodige bagage en expertise! Bij ons staat een klantgerichte samenwerking centraal.
Mijnboekhouder.eu
Mijnboekhouder.eu
Mijnboekhouder gebruikt het boekhoudplatform Yuki. Daarmee heb je op ieder moment een actueel en duidelijk overzicht èn inzicht op jouw boekhouding.
Snyers
Accountantskantoor Snyers
Verwacht je meer dan enkel uw boekhoudkundige verplichtingen dan ben je bij Accountantskantoor Snyers zeker aan het juiste adres.
Certifisc
Certifisc Gent
Certifisc is een dynamisch en digital-minded boekhoudkantoor, bestaande uit een hechte groep numbercrushers met de nodige bagage en expertise!
Groep Anthonissen Antwerpen – Merksem
Groep Anthonissen wil hun ondernemingen de aandacht geven die ze verdienen, breder zien dan boekhouding en fiscaliteit alleen.
A&B Accountants
A&B Partners Waregem
Als vertrouwenspersoon staat A&B Partners de ondernemer bij met duidelijk advies en ondersteuning in het beheer van zijn of haar onderneming.
Fidexco
Fidexco Tax & Accountancy
Als groeiend kantoor van Accountants en Belastingconsulenten gelegen in Wevelgem zijn wij gespecialiseerd in boekhoudkundig, financieel en fiscaal advies.
Cannaerts accountants
Cannaerts Accountants
Cannaerts Accountants: Fiscaal, financieel en bedrijfsadvies op maat van uw bedrijf. Cijfers als basis voor de belangrijke ondernemingsbeslissingen.
Accountancy Service
Accountancy Service
Accountancy Service assisteert jou bij boekhouding en fiscaliteit. Ook voor een brede waaier aan adviesverlening kan je bij ons terecht.
SIREJACOB, NESLANY & partners
SIREJACOB, NESLANY & partners
SIREJACOB, NESLANY & partners luistert naar je verwachtingen, knelpunten en groeiverwachtingen om je zo naar “the next level” te brengen.
taxteam
TaxTeam
Als accountants en belastingconsulenten is TaxTeam in de eerste plaats jouw vertrouwenspersoon en rechterhand. Stel al jouw vragen gerust aan ons.
Accountantsburo Lauwers – Brivan bvba – Kortrijk
Accountantsburo Lauwers staat garant voor expertise in combinatie met een professionele en persoonlijke aanpak op maat van de klant.
Accountantsburo Lauwers – Voet Bvba – Gent
Accountantsburo Lauwers staat garant voor expertise in combinatie met een professionele en persoonlijke aanpak op maat van de klant met aandacht voor de diverse aspecten van het ondernemen.
L.G. & Associates - Lieutenant Guillaume
L.G. & Associates – Lieutenant Guillaume
L.G. & Associates – Lieutenant Guillaume: Helping great Entrepreneurs create outstanding businesses.
A&B Accountants
A&B Partners Genk
Als vertrouwenspersoon staat A&B Partners de ondernemer bij met duidelijk advies en ondersteuning in het beheer van zijn of haar onderneming.
A&B Accountants
A&B Partners Turnhout
Als vertrouwenspersoon staat A&B Partners de ondernemer bij met duidelijk advies en ondersteuning in het beheer van zijn of haar onderneming.
Dewico
Dewico
Dewico gelooft dat een boekhoudkantoor in staat moet zijn om te voldoen aan de uitdagingen van een steeds sneller evoluerend en digitaliserend ondernemerslandschap.
Van Den Neste Huizingen-Beersel
Als ondernemer bent u graag bezig met waar u goed in bent, uw corebusiness zoals dat dan heet. Dat hebben we bij Van Den Neste goed begrepen.
Marc Melis & Zonen
Voor accountingadvies op maat kunt u op onze ervaring rekenen. Wij combineren deze vakspecialisatie met het jeugdig enthousiasme en de gedrevenheid van onze vierde generatie van accountants.
Van Den Neste Herne
Als ondernemer bent u graag bezig met waar u goed in bent, uw corebusiness zoals dat dan heet. Dat hebben we bij Van Den Neste goed begrepen.
Fiscadvies Leuven
Fiscadvies is een boekhoudkantoor uit Heverlee dat als Leitmotiv “voor ondernemers, door ondernemers” zou kunnen hebben. De term “boekhouder” krijgt bij ons een erg vooruitstrevende invulling: het is de financiële co-piloot die mee aan boord stapt in uw zaak en nauwgezet de vinger aan de pols houdt.
Fiscadvies Vilvoorde
Fiscadvies is een boekhoudkantoor uit Heverlee dat als Leitmotiv “voor ondernemers, door ondernemers” zou kunnen hebben. De term “boekhouder” krijgt bij ons een erg vooruitstrevende invulling: het is de financiële co-piloot die mee aan boord stapt in uw zaak en nauwgezet de vinger aan de pols houdt.
Senna Finances – Sint-Pieters-Leeuw
Senna Finances: Fiscale & Boekhoudkundige dienstverlening. Your one-stop shop in bookkeeping & tax advising.
Senna Finances Heusden-Zolder
Senna Finances: Fiscale & Boekhoudkundige dienstverlening. Your one-stop shop in bookkeeping & tax advising.
DGVH Accountancy
Accountancy en (fiscaal) advies voor zelfstandigen en KMO’s. Als gepassioneerde ondernemers staat DGVH Accountancy  haar klanten bij om mee vorm te geven aan de groei van haar klant en de onderneming.
Sels & Verhoeven Accountancy
Jong klein accountancy kantoor. Wij zijn jouw digitale, boekhoudkundige en fiscale partner met een persoonlijke aanpak. 
Accountancy Tanghe
Dynamisch paperless accountantskantoor met persoonlijke aanpak! Innovatie, digitalisatie en optimalisatie… zijn hun 3 ijzersterke pijlers.
Dewaele & Partners
Een modern en performant met een persoonlijke aanpak & huiselijke sfeer. Accountancy Dewaele & Partners verzorgt de boekhouding, fiscale aangiftes en administratieve formaliteiten voor kleine en middelgrote ondernemingen, vrije beroepen en zelfstandigen.
Online Boekhouders
Wij zijn een boekhoudkantoor, maar dan anders. Bij ons ligt de focus op online samenwerking, transparantie en communicatie. Correct, efficiënt en kostenbewust werken is de boodschap.
Boekhoudkantoor Bockstael
Boekhoudkantoor Bockstael is een kantoor met meer dan 10 werknemers en heeft reeds jaren ervaring in het begeleiden van ondernemingen. Met volle overgave staan de medewerkers klaar om u professioneel bij te staan.
Atfinco
Grote service en grote impact. Atfinco richt zich op KMO’s en vrije beroepen. We staan voor een persoonlijke aanpak waarbij uw situatie centraal staat.
KMO Fiscaliteit bvba
Topteam waakt over uw fiscaliteit. We zijn meer dan boekhouders, we geven ook advies hoe u kunt groeien met uw onderneming.
RT-Advisors Bvba
Kantoor dat zelfstandigen en KMO begeleidt van A tot Z. Dankzij de jarenlange ervaring en netwerking van onze medewerkers beschikt RT Advisors over meer dan de benodigde dosis know-how.
ABACI Bvba
Abaci is een digitaal Accountantskantoor in het Waasland, Sint-Niklaas.
Boekhoudkantoor Thijs – Van De Ven Bvba
Boekhoudkantoor Thijs – Van De Ven richt zich voornamelijk tot de zelfstandig ondernemers en kleinere KMO’s. Persoonlijk contact, deskundig advies en klantgerichtheid zijn de basis van een goede vertrouwensrelatie.
Vanthi
Fiscaal en jurdisch advies op maat. Vanthi is een mutli disciplinair team dat samenwerkt aan uw noden. Wij hebben ruime ervaring in diverse disciplines en via onze partners zijn wij de perfecte keuze om u verder te helpen.
Yuki partner AD consult
Ad Consult BV
Ad consult verzorgt jouw boekhouding & fiscaliteit. Alle processen van inboeken tot afsluiten zo efficient en effectief mogelijk te laten verlopen zodat u als klant niet meer betaalt dan noodzakelijk.
Accountantsburo Lauwers Ronse
Accountantsburo Lauwers staat garant voor expertise in combinatie met een professionele en persoonlijke aanpak op maat van de klant met aandacht voor de diverse aspecten van het ondernemen.
a-count Deinze
a-count verzorgt de fiscale aangifte en boekhouding van haar klanten. Door online tools en informatica oplossingen geeft ze meer vrijheid aan haar klanten.
a-count Gent
‘Dynamisch, vooruitziend en flexibel’ zijn voor a-count dan ook geen holle woorden. Dit is waar het team van a-count voor staat.
BoekhouderOnline
Uw online boekhouder: samenwerken via een digitale weg met een persoonlijke service. BoekhouderOnline verzorgt uw complete boekhouding online en snel.
ORF
Als ondernemer hebt u een neus voor zaken. En uiteraard is ook het financieel beheer van uw onderneming van groot belang. Daarom is het noodzakelijk om een betrouwbare partner te hebben die met u meedenkt en voor u denkt, vanuit kennis en ervaring.
Abbeloos – Schinkels & Co
Abbeloos – Schinkels & co heeft reeds jarenlange ervaring én expertise in alle financiële aspecten van uw bedrijf. Onze adviesverlening en levering van diensten gaat verder dan het louter boekhoudkundig aspect.
Bilanco Mechelen
Boekhoudkantoor Bilanco is een specialist in vrije beroepers (dokter, advocaat, architect, dierenarts, fotograaf, vertaler, tolk, e.d.) en consultants.
Cobofisk Gent (Ghelamco)
Als ondernemersbegeleider tracht Cobofisk altijd vooruit te kijken en mee te denken met de klant. Op basis van de ontvangen input en het analyseren van de cijfers gaan wij samen op zoek naar de correcte strategie.
Ge-Fibo
Ge-Fibo zet startende en doorwinterde ondernemers op weg naar een digitale boekhouding en fiscaliteit. Ontdek er hier alles over!
Boekhoud.Expert
Als vooruitstrevend boekhoudkantoor verzorgt Boekhoud.Expert voor u de boekhoudkundige en fiscale taken die er in de loop van het bestaan van uw vennootschap of eenmanszaak voorkomen.
B2B Tax Advisors
B2B Tax Advisors zorgt voor de boekhouding en fiscaliteit op maat van jouw onderneming. Wij richten ons op kleine en middelgrote ondernemingen met ambitie.
Meekers Accountants Wellen
Meeker Accountants is een fiduciaire met meer dan 50 jaar ervaring. Met hart en ziel staan onze medewerkers klaar om jou professioneel bij te staan.
Meekers Accountants Sint-Truiden
Meeker Accountants is een fiduciaire met meer dan 50 jaar ervaring. Met hart en ziel staan onze medewerkers klaar om jou professioneel bij te staan.
Meekers Accountants Bree
Meeker Accountants is een fiduciaire met meer dan 50 jaar ervaring. Met hart en ziel staan onze medewerkers klaar om jou professioneel bij te staan.
Cardon & Partners
Bij Cardon & Partners benaderen we het begrip ‘fiduciaire’ in de ruime zin van het woord. Als boekhoudkantoor en fiscaal bureau maken we het verschil door onze professionele en persoonlijke aanpak op maat van de klant.
Calcule
Calcule is een boekhoudkantoor ten dienste van ondernemende mensen, mensen zoals u: zelfstandigen, werknemers en werkgevers, individuen en gezinnen.
Marvan
Marvan is gespecialiseerd in boekhouding en fiscaal advies en richt zich zowel op kleine en middelgrote ondernemingen als grote vennootschappen en verenigingen.
Profit & Tax
Ons doelpubliek: zelfstandigen en kleine tot middelgrote ondernemingen. Een ondernemerskompas en de ondersteuning bij alles wat je nodig acht.
Van Coile & partners BV CVBA
Als jong en dynamisch kantoor gaan we steeds zeer professioneel tewerk. De hoogste kwaliteit nastreven is voor ons dan ook vanzelfsprekend.
Van den Abeele & Partners
De nodige opleidingen en permanente bijscholingen zorgen ervoor dat we up to date blijven met onze kennis en op die manier een zo ruim mogelijk dienstenpakket kunnen aanbieden aan vennootschappen, eenmanszaken en vrije beroepen.
Figrz
Figrz heeft er als accountantskantoor voor gekozen om onze cliënten een persoonlijke en snelle dienstverlening aan te bieden op financieel, boekhoudkundig en fiscaal vlak.
Groep Anthonissen Lier
Wie zijn onderneming de aandacht wil geven die ze verdient, kan het breder zien dan boekhouding en fiscaliteit alleen. Daarom levert de Groep Anthonissen een totaalservice, die u ondersteunt in alle facetten van uw ondernemerschap.
Groep Anthonissen Geel
Wie zijn onderneming de aandacht wil geven die ze verdient, kan het breder zien dan boekhouding en fiscaliteit alleen. Daarom levert de Groep Anthonissen een totaalservice, die je ondersteunt in alle facetten van je ondernemerschap.
Groep Anthonissen Hasselt
Wie zijn onderneming de aandacht wil geven die ze verdient, kan het breder zien dan boekhouding en fiscaliteit alleen. Daarom levert de Groep Anthonissen een totaalservice, die u ondersteunt in alle facetten van uw ondernemerschap.
Alofs & Kusé
Alofs & Kusé speelt een voortrekkersrol in de digitalisering van de boekhouding en bied je de mogelijkheid om hierin mee te gaan, zover als je zelf wenst.
Buekens Accountancy
Buekens accountancy. Een copiloot voor startende ondernemers, gevestigde bedrijven, ambitieuze KMO’s en vzw’s uit alle hoeken van het werkveld.
Linosa
Burco is reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd in algemene boekhouding, fiscaliteit, financiële analyse en optimalisatie.
CPO Management BVBA
CPO is een toonaangevend advies verlenend kantoor voor accountancy, fiscaal, financieel en juridisch advies en begeleiding, toegespitst op “de ondernemer”, onze klant.
Dielens & Van Bosstraeten
Ben je op zoek naar gedegen advies of begeleiding voor je boekhouding of belastingen? Dan bent je bij ons aan het juiste adres.
Duson Accounting
Duson Accounting is het resultaat van een gestaag groeiproces als kantoor te Aarschot onder leiding van Luc Duson, Accountant en Belastingconsulent.
PKF-VMB Antwerpen
Wij zijn financiële experten die het verschil maken bij expansies, overnames, internationalisering, transformaties of start-ups.
VMB Mol
Wij zijn financiële experten die het verschil maken bij expansies, overnames, internationalisering, transformaties of start-ups.
VMB Noord-Limburg
Wij zijn financiële experten die het verschil maken bij expansies, overnames, internationalisering, transformaties of start-ups.
WG Accountants
Met een pragmatische aanpak voor ogen begeleiden we onze klanten in alle aspecten van het ondernemingsleven met een gespecialiseerd team.
H.D.S. NV
HDS streeft naar een duurzame vertrouwensrelatie. Jouw vast aanspreekpunt, de dossierbeheerder, volgt jouw dossier op in samenspraak met een vennoot.
Haentjens Vermeiren
Bij Haentjens denken we als totaaladviseur actief met u mee. We garanderen u een unieke combinatie van onafhankelijk kwaliteitsadvies en persoonlijke aanpak.
HLB Belgium
HLB heeft heel wat expertise in huis. Meer nog dan met onze expertise onderscheiden wij ons door onze persoonlijke aanpak.
placeholder
Knowledge Hub BVBA
ACCM
ACCM is uitgegroeid tot één van de bevoorrechte partners van VnV Horecamanagement & Consulting.
Accountantskantoor Bekaert
Accountancy Bekaert & Partners,  een gevestigde waarde in Oudenaarde sinds meer dan 20 jaar en sinds 2011 ook in een tweede vestiging in Wortegem-Petegem.
Accountantskantoor van de Korput
Onze missie is cliënten te begeleiden en te adviseren gedurende de gehele levensloop van de onderneming.
Bofidi Kempen
Bofidi is persoonlijk betrokken bij jou en je onderneming. Zowel ondernemende klanten als ondernemende medewerkers zullen zich bij Bofidi thuis voelen.
Ackmo Accountants
Ackmo is een dynamisch kantoor van accountants en belastingadviseurs, met kantoren in Antwerpen en Brussel.
Adams Accountants & Tax Advisers
Accountancy en fiscaliteit, met net dat tikkeltje meer. Heel veel cijfers en ook heel veel taal. Mensentaal, omdat wij een goede en begrijpbare communicatie met onze cliënten hoog in het vaandel dragen.
Groep Anthonissen Merksem
Wie zijn onderneming de aandacht wil geven die ze verdient, kan het breder zien dan boekhouding en fiscaliteit alleen. Daarom levert Groep Anthonissen een totaalservice, die u ondersteunt in alle facetten van uw ondernemerschap.
Groep Anthonissen Geel
Wie zijn onderneming de aandacht wil geven die ze verdient, kan het breder zien dan boekhouding en fiscaliteit alleen. Daarom levert Groep Anthonissen een totaalservice, die u ondersteunt in alle facetten van uw ondernemerschap.
Groep Anthonissen Herentals
Wie zijn onderneming de aandacht wil geven die ze verdient, kan het breder zien dan boekhouding en fiscaliteit alleen. Daarom levert Groep Anthonissen een totaalservice, die u ondersteunt in alle facetten van uw ondernemerschap.
Groep Anthonissen Willebroek
Wie zijn onderneming de aandacht wil geven die ze verdient, kan het breder zien dan boekhouding en fiscaliteit alleen. Daarom levert Groep Anthonissen een totaalservice, die u ondersteunt in alle facetten van uw ondernemerschap.
Groep Anthonissen Stabroek
Wie zijn onderneming de aandacht wil geven die ze verdient, kan het breder zien dan boekhouding en fiscaliteit alleen. Daarom levert Groep Anthonissen een totaalservice, die u ondersteunt in alle facetten van uw ondernemerschap.
Groep Anthonissen Melsbroek
Wie zijn onderneming de aandacht wil geven die ze verdient, kan het breder zien dan boekhouding en fiscaliteit alleen. Daarom levert Groep Anthonissen een totaalservice, die u ondersteunt in alle facetten van uw ondernemerschap.
Axxior
Axxior accountants en belastingconsulenten verenigt topexpertise inzake accountancy, boekhouding en fiscaliteit. We bieden onze diensten aan aan familiale ondernemingen, vrije beroepers en zelfstandigen.
Beerts & Co Accountants
Beerts & Co is sedert 20 jaar een gevestigde waarde in accountancy, gelegen te Berchem, met een stabiele klantenportefeuille van KMO – vennootschappen.
Bofidi Gent
Bofidi is persoonlijk betrokken bij jou en je onderneming. Zowel ondernemende klanten als ondernemende medewerkers zullen zich bij Bofidi thuis voelen.
Bofidi Antwerpen
Bofidi is persoonlijk betrokken bij jou en je onderneming. Zowel ondernemende klanten als ondernemende medewerkers zullen zich bij Bofidi thuis voelen.