Integraties

Yuki is dé oplossing voor je boekhouding en administratie. Daar stopt het natuurlijk niet, wij zorgen dat jij je bedrijf optimaal kan runnen door het koppelen van je favoriete oplossingen die jou dagelijks ondersteunen in je werk.

Categorieën
Sectoren
109 Integraties gevonden.

Alle gevonden integraties

Bizzey
Geef je bedrijf meer kracht door je gehele bedrijfsadministratie te plaatsen in één gebruiksvriendelijke applicatie. En bespaar zo tijd en geld. 
CashController
CashController
CashController geeft de MKB-onderneming grip op de cashflow. De koppeling leest de data uit de Yuki administraties uit, zodat deze in CashController kunnen worden verwerkt voor een optimale cashflowplanning.
Scrada
Dagontvangstenboek en/of kasboek digitaal bijhouden conform Belgische Wetgeving samen met uitsplitsing betalingsmethodes van de dagontvangsten.
KLUBS
Versterk je vereniging met Klubs: ledenbeheer, communicatie en administratie van je verenging in één tool.
Cashplannr
Cashplannr filtert cash-flow-relevante gegevens uit je boekhoudkundige historiek en stelt je volautomatisch een cash-flow-forecast voor. Je kunt hierbij zelf kiezen wat je wenst in te plannen.
MultiSafepay
MultiSafepay
Digital Talents dient als beheersysteem waarop klanten makkelijk bestellingen en offertes kunnen registreren en verder afhandelen op factuurniveau.
Pharmaweb
Pharmawebs
Digital Talents dient als beheersysteem waarop klanten makkelijk bestellingen en offertes kunnen registreren en verder afhandelen op factuurniveau.
Creo websolutions
Creo Websolutions
Digital Talents dient als beheersysteem waarop klanten makkelijk bestellingen en offertes kunnen registreren en verder afhandelen op factuurniveau.
Qustomized
Digital Talents dient als beheersysteem waarop klanten makkelijk bestellingen en offertes kunnen registreren en verder afhandelen op factuurniveau.
Adsoft
Adsoft
Adsoft is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor de rijwielbranche en tuinbouw.
Ecwid
Ecwid
Ecwid maakt wereldwijd honderdduizenden klanten mogelijk online te verkopen via hun favoriete social media platform, zoals Facebook, Instagram en Google.
JouwWeb Webwinkel
JouwWeb webwinkel
JouwWeb heeft meer dan 40 duizend actieve klanten in Nederland en België en biedt een laagdrempelige manier om een website of webshop te bouwen.
Yuki integratie iController
iController
Jouw boekhoudkundige data uit Yuki wordt dagelijks automatisch opgehaald en in iController ingelezen.
yuki koppeling Monitr
Monitr
Monitr geeft ondernemingen controle over hun cijfers en cash flow door inzicht te geven op je prestaties ten opzichte van je budget en je (cash flow) forecast te automatiseren.
MyFact integratie Yuki
MyFact
MyFact werkt op maat van jouw bedrijf. Het is eenvoudige online facturatie software voor zelfstandigen, freelancers en KMO’s.
yuki integration wasp software
Wasp Software
Wasp Software laat het toe om je financiële documenten te synchroniseren met de Yuki boekhouding. Alle gegevens worden binnen één online boekhoudplatform opgeslagen, en kunnen op ieder moment geraadpleegd worden.
yuki integratie CCV Salespoint
CCV Salespoint
CCV Salespoint is een generieke koppeling die gebruikt kan worden door alle klanten die een CCV Salespoint kassa gebruiken en met Yuki willen koppelen.
yuki integratie virtuagym
Virtuagym
Duopact heeft een koppeling gebouwd met Virtuagym, de alles-in-1 fitnesssoftware.
yuki integratie easyflex
Easyflex
Duopact heeft een koppeling gebouwd met Easyflex. Easyflex biedt betrouwbare en gebruiksvriendelijke plannings-, verloning- en facturatie software.
amazon integratie Yuki
Amazon
Deze koppeling zorgt dat bestellingen uit de Amazon worden doorgezet naar facturen in Yuki. Bespaar tijd en kosten op de financiële administratie.
twelve integratie yuki
Twelve
Generieke kassa koppeling met Yuki voor alle merchants die hun Twelve kassa willen koppelen met Yuki.
yuki integratie iZettle
iZettle
Generieke kassa koppeling met Yuki voor alle merchants die hun iZettle kassa willen koppelen met Yuki.
yuki integratie booq
booq
Het kassa cloud platform Booq zorgt dat bonnen in de booq kassa dagelijks worden doorgezet naar een memoboeking in Yuki.
yuki integrations TouchCash
TouchCash
Met TouchCash vergemakkelijk je je administratie. Doe geen manueel werk meer en stuur je facturen automatisch door op het tijdstip dat je kiest.
yuki integratie mercator
Mercator ERP
Mercator ERP software voorziet in de automatisatie van alle administratieve bedrijfsprocessen, met behulp van een standaard software die verder op maat van het bedrijf wordt aangepast.
yuki integration bizzcontrol
Bizzcontrol
Bizzcontrol transformeert jouw statische boekhouddata in real-time dynamische rapporten en analyses beschikbaar op een online platform.
Dunningonline yuki integratie
CollectOnline – DunningOnline
De koppeling tussen Yuki en DunningOnline zorgt ervoor dat alle informatie vanuit Yuki wordt ingelezen in het DunningOnline-platform.
CMS online integratie yuki
CMS online (TCM)
CMS online is een koppeling van TCM Belgium en biedt een automatische, snelle en moeiteloze doorgave van vorderingen aan incassobureau.
Scheduler
Met behulp van deze koppeling komen al deze gegevens, van facturen tot betalingen, ook automatisch in jouw Yuki administratie terecht.
Yuki Factuur
Vanuit Yuki verstuur je eenvoudig verkoopfacturen rechtstreeks naar je klanten. Zodra de factuur verstuurd is, zit die ook meteen in je boekhouding.
Mollie
Dankzij de rechtstreekse koppeling tussen Yuki en Mollie kunnen je klanten je facturen direct betalen bij het bekijken ervan.
WooCommerce webshop
Verkoopfacturen die automatisch in de Yuki boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen met een WooCommerce webwinkel is dit mogelijk.
Shopify
De koppeling tussen Shopify en Yuki zorgt ervoor dat alle verkoopfacturen vanuit Shopify automatisch, op regelniveau, in je Yuki boekhouding staan.
Magento webshop
Verkoopfacturen van je webshop worden automatisch op de juiste plek gezet en de btw-aangifte is razendsnel geregeld met behulp van deze koppeling.
App om je boekhouding te doen
Yuki Assistant
Met de boekhoudapp van Yuki heb je altijd en overal controle over je cijfers. Download gratis de Yuki Assistant App via de website.
Dropbox
Sla je boekhoudkundige documenten op in één dropbox map en even later zijn ze verwerkt en automatisch als document in het Yuki archief opgeslagen.
FleetMaster
Met behulp van de koppeling worden je klantengegevens en verkoopfacturen rechtstreeks doorgestuurd vanuit FleetMaster naar Yuki.
DentAdmin
Dagelijks worden je kasdagboek evenals alle openstaande posten automatisch doorgestuurd naar Yuki. Zonder enige interventie van de tandarts.
Lightspeed Kassasysteem
Met de koppeling is het mogelijk om bestellingen en facturen uit je webwinkel van Lightspeed automatisch door te zetten naar Yuki.
Striktly Business Software
Je facturatie vanuit Striktly verschijnt automatisch in jouw Yuki administratie. Geen manuele verrichtingen meer dus, om verkoopfacturen aan te leveren!
EasyWebshop
EasyWebshop is een gebruiksvriendelijk en compleet webshoppakket waarmee u zelf zonder technische kennis een webshop kunt bouwen.
Stripe
Stripe is een integratie van Duopact. Ontstaan uit de drang om ondernemers en hun business te ondersteunen met slimme technologie.
Autotask
De koppeling tussen Autotask (Datto) en Yuki zorgt ervoor dat verkoopfacturen automatisch worden ingeladen in jouw Yuki administratie.
Maf
Telefoneer relaties & bedrijven uit jouw Yuki contacten met de telefoon op uw bureau met behulp van de koppeling tussen Maf en Yuki.
ZapFloorHQ
Bij het importeren van verkoopfacturen, worden klanten en grootboekrekeningen gematcht zodat alle facturen onmiddellijk juist ingeboekt worden.
ShopPlus
De koppeling tussen ShopPlus en Yuki zal onder andere verkoopfacturen automatisch inbrengen, omzet boeken en betaalwijzen verwerken.
Recovr
Elke factuur die op Recovr is gemaakt wordt geëxporteerd naar Yuki, in UBL-formaat en PDF-formaat, zodat alles direct wordt toegerekend
Geneto
Met de koppeling tussen Geneto en Yuki worden documenten automatisch doorgestuurd wanneer zij een bepaalde status bereiken.
Twikey
Door de koppeling tussen Twikey en Yuki kan je makkelijk domiciliëringen, machtigingen en koppelingen met grootbanken makkelijk afsluiten
Bothive
Sophia is de chatbot speciaal gebouwd voor accountants! Perfect afgesteld om je klanten te helpen bij hun fiscale vragen.
Adyen
Adyen is een online betaalsysteem waarmee bedrijven betalingen kunnen afhandelen. De koppeling verwerkt het transactieoverzicht in jouw Yuki administratie.
myPOS
De koppeling tussen betaalterminal myPOS en Yuki zorgt ervoor dat jouw transacties dagelijks automatisch in Yuki worden ingeladen.
Lightspeed Retail
Lightspeed Retail biedt een gebruiksvriendelijke kassasysteem en e-commerce oplossing. De koppeling zet de dagomzet automatisch in de Yuki administratie.
PayPal
De koppeling zorgt dat alle PayPal transacties inzichtelijk worden in Yuki. Daarnaast is het mogelijk om per valuta een PayPal ‘bankrekening’ aan te maken.
Harvest
Harvest is een webgebaseerde tijdregistratietool waaruit je kunt factureren. Daarnaast is het mogelijk om lopende projecten en opdrachten te coördineren.
American Express
Van zodra de koppeling eenmalig is ingericht, kunnen de American Express afschriften eenvoudig worden geïmporteerd in Yuki.
ING Businesscard
De koppeling voor de ING Businesscard moet eenmalig worden ingericht. Hierna kunnen de ING Businesscard afschriften eenvoudig worden geïmporteerd in Yuki.
ICS (International Card Services)
De koppeling voor ICS moet eenmalig worden ingericht. Hierna kunnen de ICS afschriften eenvoudig worden geïmporteerd in Yuki.
Sophia (Bothive)
Door te koppelen met Yuki kan Sophia nog meer communicatie automatiseren. Hierdoor kent je virtuele assistent alle dossiers en kan ze nog persoonlijker antwoorden.
ConnectWise
De koppeling haalt de nieuwe verkoopfacturen op uit het ConnectWise CRM pakket, vertaalt die vervolgens naar Yuki formaat en laadt deze op in Yuki.
Digital Talents
Digital Talents dient als beheersysteem waarop klanten makkelijk bestellingen en offertes kunnen registreren en verder afhandelen op factuurniveau.
Yuki Offerte
Maak en verstuur je offertes vanuit Yuki, zo kan jouw facturatieproces nog verder geoptimaliseerd worden. Het hele proces volg je ook eenvoudig op in Yuki!
Bookingplanner
De koppeling tussen Stardekk en Yuki zorgt ervoor dat facturen en creditnota’s automatisch vanuit het PMS naar de boekhoudsoftware gestuurd worden.
Mijnwebwinkel webshop
Verkoopfacturen die automatisch in de Yuki boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen met een Mijnwebwinkel webshop is dit mogelijk.
OpenCart Webshop
Verkoopfacturen die automatisch in de Yuki boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen met een OpenCart webshop is dit mogelijk.
CCV Shop webshop
Verkoopfacturen die automatisch in de Yuki boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen met een CCV Shop webshop is dit mogelijk.
Silverfin
Silverfin staat garant voor realtime connectie met Yuki, waardoor het onderbouwen van je werkdossiers tijdens een afsluiting nog eenvoudiger wordt.
Deskflow
Verkoopfacturen of kassaresultaten komen automatisch in de Yuki boekhouding terecht van zodra je ze aanmaakt in DeskFlow.
Akti
Door Akti en Yuki aan elkaar te koppelen, synchroniseer je jouw aankoop- en verkoopfacturen en de betalingen met één klik tussen beide systemen.
COCodabox
CodaBox
De koppeling CodaBox – Yuki levert de bankafschriften dagelijks aan in de vorm van CODA-bestanden, zodat deze automatisch ingelezen kunnen worden in Yuki.
Google Drive
Deel één van jouw Google Drive mappen met Yuki. Sla hier de documenten op en even later zijn ze verwerkt en in het Yuki archief opgeslagen.
Fuga
Dankzij de koppeling tussen Fuga en Yuki worden verkoopfacturen eenvoudig en rechtstreeks ingeboekt in Yuki, waar en wanneer jij dit wilt.
Yoobi
De koppeling controleert automatisch op ontvangen betalingen, zorgt dat je een actueel debiteurenbeeld hebt en je slim om kunt gaan met herinneringen.
Accon
Dagelijkse boekhouding up to date met Yuki en eindejaarsverrichtingen uitvoeren in Accon? Geen enkel probleem! Met één klik maak je een export.
First
Vanuit Yuki kan je makkelijk een export maken van alle gegevens. Dit kan ook via een specifiek formaat voor de export en import naar First.
Kassatellen (TheNextBalance)
Met het online kasboek van TheNextBalance.com kunnen ondernemers op dagelijkse basis de kas bijhouden en automatisch inschieten in de Yuki boekhouding.
Visionplanner Cloud
Visionplanner integreert volledig met Yuki zodat alle financiële data direct zichtbaar is als bruikbare informatie voor de cliënt.
Lightspeed eCommerce
Door de koppeling tussen Lightspeed eCommerce en Yuki komen verkoopfacturen automatisch in jouw Yuki boekhouding terecht.
ING Boekhoudkoppeling
De service voorziet erin dat Yuki namens jou elke ochtend de laatste banktransacties bij de bank ophaalt en ze klaar zet voor verwerking door de backoffice.
CloudPOS
CloudPOS wordt door veel horeca-uitbaters en cateraars gebruikt. Met de koppeling is het mogelijk om je verkopen automatisch door te zetten naar Yuki.
SoftTouch
Met SoftTouch kunnen ondernemers op dagelijkse basis hun modezaak beheren en de financiele documenten automatisch inschieten in de Yuki boekhouding.
Funkytime
Om jouw facturatieproces te vereenvoudigen kan je via de koppeling tussen FunkyTime & Yuki geautomatiseerd jouw verkoopfacturen boeken in Yuki.
Billonline
De koppeling werkt in beide richtingen. Zowel verkoopfacturen kunnen meteen worden ingeboekt, als klantgegevens worden automatisch gesynchroniseerd.
EMAsphere
EMAsphere is een management-oplossing dat werd bedacht voor KMO-bedrijfsleiders en accountants. Het helpt je om de prestaties van je bedrijf op te volgen.
WeFact
Door de integratie tussen WeFact en Yuki worden debiteuren en facturen dagelijks verwerkt in de boekhouding. De samenwerking zorgt voor een actueel inzicht.
eWINGS
De koppeling met eWINGS zorgt ervoor dat verkoopfacturen van je webshop automatisch op de juiste plek in Yuki staan. Ook de btw-aangifte is meteen correct.
EenvoudigFactureren
Dankzij de koppelinge tussen EenvoudigFactureren.be en Yuki professionaliseer je jouw administratie op een eenvoudige en doeltreffende wijze.
Lightspeed Restaurant
Met de koppeling is het mogelijk om je verkopen vanuit Lightspeed automatisch door te zetten naar je boekhouding in Yuki.
Cafca
Ga voor maximale efficiëntie en schakel je alle fouten uit met deze koppeling. In één klik synchroniseer je aan- en verkoopfacturen en de betalingen ervan.
Prestashop
Verkoopfacturen die automatisch in de Yuki boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen met een Prestashop webshop is dit mogelijk!
Payt
Payt herkent automatisch of, en welke, debiteuren een herinnering moeten ontvangen. Payt verstuurt de herinnering bovendien op het juiste moment en wijze.
Afosto
Met deze koppeling komt alle verkoopinformatie van Afosto elke dag automatisch in Yuki terecht, zonder manuele tussenkomst.
Ondernemingsradar
Door de integratie met Yuki worden de gegevens met slechts 1 muisklik uitgelezen en bewaard. Zo zijn de rapporten onmiddellijk beschikbaar voor advies.
Buttons for cleaners
De integratie tussen Yuki zorgt ervoor dat de verkoopfacturen direct ingelezen kunnen worden van uit ButtonsforCleaners naar Yuki.
AdminPulse (Syneton)
De koppeling tussen AdminPulse en Yuki voorkomt het manueel exporteren en importeren van facturen. Op deze manier beschik je over up-to-date cijfers!
Yadera (Teamleader Orbit)
Yadera is ontworpen voor marketingbureaus, digitale agentschappen en IT-bedrijven. De koppeling stuurt facturen uit Yadera automatisch door naar Yuki.
Coachview
Je krijgt alle gegevens doorgestuurd om vanuit Yuki de factuur te versturen, zodat alles in één flow en vormgeving kan blijven.
Facturalia
Met Facturalia kan je heel gemakkelijk facturen opmaken, verzenden en opvolgen. Dankzij deze koppeling kan je je facturen rechtstreeks versturen naar Yuki.
Clixx
Het kassaprogramma EMMY van Clixx is gemaakt voor in de horeca, retail en leisure. EMMY is ook te koppelen aan de betaalterminals van Atos en Antenor.
Besox
De loonmotor van Besox kan journaalposten aanleveren aan klanten of boekhouders via Sodabox, en deze worden vervolgens automatisch ingelezen in Yuki.
Furoo
Dankzij deze koppeling kan de ondernemer genieten van een volwaardig ERP pakket en kan de accountant in zijn vertrouwde Yuki-omgeving blijven werken.
Unpaid
Met behulp van de koppeling tussen Unpaid en Yuki komen je onbetaalde facturen uit jouw Yuki administratie automatisch in je Unpaid account terecht.
AAPI
Je HR-administratie, People Management en Business Data is verzameld in één gebruiksvriendelijke tool.
MyTrustO
MyTrustO voorkomt onnodige kosten verbonden aan niet betaalde facturen. Bovendien kan je de dashboards eenvoudig integreren in jouw Yuki administratie.
BrightAnalytics
Je financiële data vanuit Yuki verschijnt automatisch in BrightAnalytics. Op deze manier weet je altijd hoe je organisatie presteert.
OnFact
onFact
Door de koppeling tussen onFact en Yuki komen uw aan- en verkoopfacturen rechtstreeks in Yuki, waar ze makkelijk verder verwerkt kunnen worden.
OPTEDO
De koppeling tussen OPTEDO en Yuki stuurt al je verkoopfacturen vlot naar Yuki. De betalingsstatus van facturen worden ook teruggegeven aan OPTEDO.
EOS software
De koppeling zorgt ervoor dat alle klantgegevens en verkoopfacturen vanuit EOS software automatisch worden weggeschreven in Yuki.
Plenion
In Plenion verwerk je alle operationele gegevens vanaf de CRM tot de factuur. Al deze informatie vloeit naadloos door naar Yuki.