Hang mee in ons wiel en volg Visma | yuki naar het WK 2021

Blijf hier op de hoogte van al onze acties en wedstrijden.

Hou hier onze acties in het vizier

 • Onze pronostieken
  Bekende koppen racen elke maand de benen van onder hun lijf om de beste tijd neer te zetten op een vast parcour. Het is aan jou om te raden hoé snel. Hou ons Facebook- of LinkedInkanaal in het oog voor meer info. En wie weet kijken we binnenkort samen naar het WK vanop neuslengte en met de eindmeet in het vizier.
 • Online Live Quiz
  Steek de koppen bij elkaar want we gaan quizzen! Schrijf je in met je collega’s, zie het als een echte teambuilding en strijd samen voor die felbegeerde prijzen. Heb je een goede algemene kennis én bovendien bekend in het wielerwereldje? Dan is deze quiz echt iets voor jou!
 • Maandelijkse Visma | yuki challenges
  We springen natuurlijk ook zelf op de fiets. Maandelijks kondigen we een challenge aan om jou op de fiets te krijgen. Geen fietsbenen, maar wel een grote believer van de koers? Dan zijn onze supporterchallenges misschien meer iets voor jou.
 • Start-to-bike
  Schrijf je in voor onze Start-to-bike en volg het trainingsschema op weg naar de top! Concrete tips & tricks helpen je een koersfiets te kopen, conditie op te bouwen, te letten op gezonde voeding, etc.

Yuki wordt Visma | yuki

We steken Yuki in een nieuw jasje. En wat voor een jas. Yuki wordt Visma | yuki. Wat dat betekent? Dat Visma ons team langs alle flanken beschermt en indekt. Visma is het zwoegende hart van het yuki-peloton, zodat wij snelheid kunnen maken.

Met Jumbo Visma naar het WK 2021

Met Visma als hoofdsponsor van wielerploeg Jumbo Visma, staan wij als Visma | yuki voortaan récht in de pedalen bij het horen van de koers. We zullen dan ook op de eerste rij staan op het WK Wielrennen op 25 en 26 september in Leuven.

Mis het startschot van de Visma | yuki race niet

Naar aanloop van het WK-wielrennen voorzien we elke maand een nieuwe uitdaging. Want roestige benen en piepende fietsen maken geen kans. Doe mee en stoom je klaar voor het fietsseizoen met fantastische koersprijzen. Zoef jij voorbij, kijken andere coureurs gegarandeerd twee keer achterom. 

 

Blijf kop houden en lees je in

Wielrennen voor dummies

Veel interesse maar nog te weinig kennis van de koers? Met de tips van Lieven Scheire wordt wielrennen een heel stuk boeiender. In enkele korte filmpjes zet hij je op weg.

Lieven Scheire (Sporza)

Welke rit Wout voor altijd zal bijblijven?

Wij vroegen het hem zelf. Ontdek hier wat volgens Wout het tot nu toe strafste moment uit zijn carrière was. Eentje waar hij nog regelmatig aan terugdenkt!

Wout Van Aert Jumbo Visma

Feiten en fabels over sportvoeding

Is een pastadieet de ultieme wielerkost? Bevordert rode bietensap je prestatie? En geeft gel met cafeïne een energieboost? Lees er alles over in het artikel van Rik Booltink.

Jumbo Visma Team