Start-to-bike met Jumbo Visma en Visma | yuki

Schrijf je in en ontvang concrete tips & tricks van de staff van Team Jumbo Visma.

Starten of verbeteren

Twijfel je om een koersfiets aan te schaffen en je voor de eerste keer aan die klikpedalen te wagen? Of heb je al een koersfiets maar wil je graag je prestaties verbeteren? Schrijf je dan in voor onze start-to-bike en ontvang concrete tips & tricks die jou op weg helpen.

We gingen te rade bij de staff van Team Jumbo Visma en spraken met Esra Tromp (Manager Women Team), Tim Heemskerk (Performance Coach), Martijn Redegeld (Sportvoedingsdeskundige), Jaap Van Hulten (Hoofd Academy) en Niels van der Kuur (Mechanieker).

Klaar om van start te gaan? Word lid van de Visma | yuki Strava-club en doe mee aan onze maandelijkse fiets-challenges.

Ga naar de Visma | yuki Strava-club

Welke topics komen aan bod?

 • Focus op je fiets

  Wat met de aankoop van een koersfiets? Welke accessoires zijn noodzakelijk en waar kan je op besparen? En hoe stel je je fiets correct af in functie van je lengte, ritten of doel?

 • Uit de startblokken

  Hoe begin je met fietsen? Welke houding neem je best aan en hoe werken die klikpedalen nu eigenlijk? En hoe zorg je ervoor dat je comfortabel kan fietsen?

 • Conditie opbouwen

  Hoe stel ik een trainingsschema samen? Hoe zorg je voor variatie in je trainingen zodat je je conditie kan opbouwen? En wat met recuperatie en herstel achteraf?

 • Combo met gezonde voeding

  Hoe combineer je sporten met gezonde voeding? Wat neem je best mee als je gaat fietsen en wanneer heb je die koolhydraten precies nodig? En wat drinken?

 • Herstel & onderhoud

  Wat bij pech onderweg? Waaruit bestaat een herstelkit die je best onderweg meeneemt? Hoe kan je je fiets het best onderhouden en welke materialen zijn daarvoor geschikt?

Schrijf je hier in!

Staff Team Jumbo Visma

Martijn Redegeld – Tim Heemskerk – Esra Tromp – Niels van der Kuur – Jaap Van Hulten

Ontdek onze andere acties

Met onze acties willen we je aanzetten om te (starten met) fietsen en de krachten te bundelen met je collega’s. Doe mee met je kantoor en win knallende koersprijzen.