Start-to-bike met Jumbo Visma en Visma | yuki

Schrijf je in en ontvang concrete tips & tricks van de staff van Team Jumbo Visma.

Welke topics komen aan bod?

 

 • Focus op je fiets

  Wat met de aankoop van een koersfiets? Welke accessoires zijn noodzakelijk en waar kan je op besparen? En hoe stel je je fiets correct af in functie van je lengte, ritten of doel?

 • Uit de startblokken

  Hoe begin je met fietsen? Welke houding neem je best aan en hoe werken die klikpedalen nu eigenlijk? En hoe zorg je ervoor dat je comfortabel kan fietsen?

 • Conditie opbouwen

  Hoe stel ik een trainingsschema samen? Hoe zorg je voor variatie in je trainingen zodat je je conditie kan opbouwen? En wat met recuperatie en herstel achteraf?

 • Combo met gezonde voeding

  Hoe combineer je sporten met gezonde voeding? Wat neem je best mee als je gaat fietsen en wanneer heb je die koolhydraten precies nodig? En wat drinken?

 • Herstel & onderhoud

  Wat bij pech onderweg? Waaruit bestaat een herstelkit die je best onderweg meeneemt? Hoe kan je je fiets het best onderhouden en welke materialen zijn daarvoor geschikt?

   

Schrijf je hier in en ontvang concrete tips!

Doe mee met onze Strava-challenges en win!

Klaar om van start te gaan? Word lid van de Visma | yuki Strava-club en doe mee aan onze fiets-challenges. Fiets samen met je collega’s en probeer met je kantoor zoveel mogelijk kilometers per challenge te fietsen. Track je ritjes op Strava en vermeld #vismayukichallenges en de naam van je kantoor. Heeft jouw kantoor gewonnen? Dan sturen we max. 5 fietstruitjes van Team Jumbo Visma naar jullie op. Hou de Strava-club goed in de gaten want binnenkort lanceren we de 1ste challenge.

 

Martijn Redegeld – Tim Heemskerk – Esra Tromp – Niels van der Kuur – Jaap Van Hulten

Starten of verbeteren

Twijfel je om een koersfiets aan te schaffen en je voor de eerste keer aan die klikpedalen te wagen? Of heb je al een koersfiets maar wil je graag je prestaties verbeteren? Schrijf je dan in voor onze start-to-bike en ontvang concrete tips & tricks die jou op weg helpen. Na je inschrijving ontvang je onmiddellijk een mail met bovenstaande 5 topics.

We gingen te rade bij de staff van Team Jumbo-Visma en spraken met Esra Tromp (Manager Women Team), Tim Heemskerk (Performance Coach), Martijn Redegeld (Sportvoedingsdeskundige), Jaap Van Hulten (Hoofd Academy) en Niels van der Kuur (Mechanieker).

 

Fietsen minder je ding?

Doe dan mee aan onze fiets-pronostieken! Raad in welke tijd een Bekende Vlaming een parcours aflegt en win knallende koersprijzen.