Doe mee aan onze Live Quiz!

 

✔️  Digitaal & live op donderdag 24 juni om 16u00

✔️  Samen met je collega’s in een vijfkoppig peloton

✔️  Inclusief apéro-box met snacks, drinks en leuke extra’s

✔️  Op kop? Win leuke prijzen met jouw kantoor

 

Een teambuilding van formaat

Doe mee met je accountancy kantoor en vorm een quizteam van max 5 collega’s. Wil je de interne competitie aanwakkeren? Maak dan meerdere teams binnen je kantoor. Je kan digitaal deelnemen op jullie kantoor of vanop een gezellig terras. Een apéro-box zal jullie honger stillen en voor de nodige sportieve glaasjes zorgen!

Een allround coureur

Je hoeft geen krak in koers te zijn om deel te nemen aan deze quiz. Met een mooie mengeling van algemene quizvragen en specifieke koersvragen beland je zo in de kopgroep bij de verschillende rondes. Al is het wel een voordeel als je binnen je team enkele koersfanaten hebt. Koersvragen tellen namelijk voor extra punten mee.

Demarreren maar

Strijd met je accountants-team voor knallende koersprijzen. Win tickets naar het WK Wielrennen, Jumbo Visma-fietstruitjes voor jou en je collega’s, een Meet & Greet met een van de renners van Jumbo Visma of andere leuke merchandise. Demarreren is dus de boodschap!

Schrijf jullie hier in!

Eén inschrijving per team is voldoende.

Helaas! De laatste plaatsen voor de quiz werden zonet ingevuld. Je kan je niet meer inschrijven voor de online quiz. Maar niet getreurd: je kan wel nog steeds deelnemen aan de fietspronostieken en kans maken op leuke TJV merchandise. Ga naar yuki.be/wk-pronostieken.