Een overzicht van onze pronostieken-actie

Bekende koppen raceten de benen van onder hun lijf om de beste tijd neer te zetten op Zwift. Met onze pronostieken kon je raden in welke tijd er gefietst werd.

De winnaars werden verrast met knallende koersprijzen van Team Jumbo Visma. 

Fietsen voor het goede doel

Het ging niet alleen om fietsen, zweten en bidons platdrukken. Elke Bekende Vlaming fietste voor Kom Op Tegen Kanker. Per fietser deden we een schenking van 500 EUR. Met een totaal van vijf fietsers, doneerden we dus 2500 EUR aan Kom Op Tegen Kanker.

Bekijk hier de resultaten

Ellen Sano beet de spits af en sprong als eerste op de fiets

Ellen legde haar Zwift-parcours, de Island Beach Loop, van 13,2 km af in slechts 27 minuten en 23 seconden. Björg Vandenbroucke won deze pronostiek met zijn gok van 26 minuten en 42 seconden. Hij ontving een box met gesigneerde gadgets van Team Jumbo Visma. Proficiat, Björg!

Kimberly Buys zette een TOP-prestatie neer

Kimberly vloog over het Yorkshire parcours, een rit van 14 km met 246 hoogtemeters. Ze legde het parcours af in slechts 26 minuten en 41 seconden. De schiftingsvraag gaf de doorslag: uiteindelijk won Jorre Rentmeesters deze pronostiek met zijn gok van 26 minuten en 45 seconden. Jorre won een VIP-ticket voor het WK Wielrennen op zaterdag. Proficiat, Jorre!

Pieter Timmers ging voor goud op Zwift

Pieter Timmers legde zijn Zwift-parcours, een rit van 18 km en 98 hoogtemeters, af in slechts 29 minuten en 20 seconden. Delphine Vanhove won deze pronostiek met haar gok van 29 minuten en 17 seconden. Proficiat Delphine, het gesigneerd Jumbo-Visma truitje komt jouw kant op!

Loic van Doren knalde over zijn Zwift-parcours

Loic Van Doren legde zijn Zwift-parcours, een rit van 11,6 km en maar liefst 204 hoogtemeters, af in slechts 22 minuten en 20 seconden. Niels Paredis won deze pronostiek met zijn gok van 22 minuten en 22 seconden. Niels won een gesigneerd truitje van Loïc zelf. Proficiat, Niels!

Niels Albert fietste op oude krachten

Tot slot zette Niels Albert ook een TOP prestatie neer. Fietsen op Zwift doet hij niet zo vaak, maar de benen van vroeger heeft hij nog steeds. Niels legde zijn parcours af in 24 minuten en 24 seconden. Carine Ooms sloeg met haar gok de nagel op de kop en ontving een gesigneerd truitje van Team Jumbo Visma. Proficiat, Carine!

Wat Yuki en het WK Wielrennen gemeenschappelijk hebben?

Blog Hang mee in ons wiel en volg Visma | yuki naar het WK

Yuki dompelt je mee onder in de koerswereld. Ontdek onze acties en ga mee naar het WK Wielrennen in september.

Lees het volledige artikel
Blog 80 teams gingen als vijfkoppig peloton de strijd aan tegen andere conculega’s in de grote Yuki-quiz

De ultieme voorbereiding voor het WK Wielrennen en een ideaal opwarm-event voor wat nog komen zal in de zomer.

Lees het volledige artikel
Blog Wat je hebt gemist: 4 webinars over de euvels binnen accountancy

Volg vier verschillende webinars over de uiteenlopende topics die elke accountant interesseren.

Lees het volledige artikel
News Nieuw leiderschap voor Visma | yuki

Nieuwe wind in de zeilen van The Yuki Company! 💨 Rogier van den Heuvel en Ellen Sano nemen vanaf vandaag de fakkel over. 🔥 Als stuur- en bakboord werken ze samen en zetten koers naar meer groei. 📈

Lees het volledige artikel