Doe mee met onze digitale pronostieken!

Bekende koppen racen de benen van onder hun lijf om de beste tijd neer te zetten op Zwift. Raad in welke tijd er gefietst werd en win zo knallende koersprijzen.

Bekijk de video en raad in welke tijd Niels Albert zijn parcours heeft afgelegd.

Fietsen voor het goede doel

Het gaat niet alleen om fietsen, zweten en bidons platdrukken. Elke Bekende Vlaming fietst voor Kom Op Tegen Kanker. Per fietser doen we een schenking van 500 EUR.

Kom op tegen kanker - Giften & Legaten

Hoe kan ik deelnemen? 

Op social media lanceren we telkens de pronostieken. Elke pronostiek loopt 3 weken: je hebt dus 3 weken de tijd om een gokje te wagen. Na die 3 weken maken we de winnaar bekend en kondigen we meteen ook de volgende pronostiek aan. Niet getreurd dus als je niet gewonnen hebt: je kan bij elke pronostiek opnieuw meedoen én zottere prijzen winnen. 

Hoe deelnemen? Vul rechts het formulier in and that’s it! Per pronostiek kan je 1 keer deelnemen. Heb je gewonnen? Dan nemen we contact met je op en vragen we naar welk adres we de prijs mogen opsturen. In geval van ex aequo geeft het antwoord op de schiftingsvraag de doorslag.

Wat kan ik winnen?

Bij elke pronostiek geven we andere leuke prijzen weg. Zo kon je bij de pronostiek met Ellen Sano een box met (gesigneerde) gadgets van Team Jumbo Visma winnen. Bij de pronostiek met Kimberly Buys wilden we de echte koerskrakken belonen met een VIP-ticket voor het WK Wielrennen. Bij de pronostiek met Pieter Timmers kon je een gesigneerd Jumbo-Visma truitje winnen. En nu bij de pronostiek van Niels Albert geven we opnieuw een gesigneerd Jumbo Visma truitje weg.

Waag hier een gokje!

Bekijk hier de resultaten

Ellen Sano beet de spits af en sprong als eerste op de fiets

Ellen legde haar Zwift-parcours, de Island Beach Loop, van 13,2 km af in slechts 27 minuten en 23 seconden. Björg Vandenbroucke won deze pronostiek met zijn gok van 26 minuten en 42 seconden. Proficiat, Björg!

Kimberly Buys zette een TOP-prestatie neer

Kimberly vloog over het Yorkshire parcours, een rit van 14 km met 246 hoogtemeters. Ze legde het parcours af in slechts 26 minuten en 41 seconden. De schiftingsvraag gaf de doorslag: uiteindelijk won Jorre Rentmeesters deze pronostiek met zijn gok van 26 minuten en 45 seconden. Proficiat, Jorre!

Pieter Timmers ging voor goud op Zwift

Pieter Timmers legde zijn Zwift-parcours, een rit van 18 km en 98 hoogtemeters, af in slechts 29 minuten en 20 seconden. Delphine Vanhove won deze pronostiek met haar gok van 29 minuten en 17 seconden. Proficiat Delphine, het gesigneerd Jumbo-Visma truitje komt jouw kant op!

Loic van Doren knalde over zijn Zwift-parcours

Loic Van Doren legde zijn Zwift-parcours, een rit van 11,6 km en maar liefst 204 hoogtemeters, af in slechts 22 minuten en 20 seconden. Niels Paredis won deze pronostiek met zijn gok van 22 minuten en 22 seconden. Proficiat Niels, het gesigneerd truitje van Loic komt jouw kant op!

Wat Yuki en het WK Wielrennen gemeenschappelijk hebben?

Blog Hang mee in ons wiel en volg Visma | yuki naar het WK

Yuki dompelt je mee onder in de koerswereld. Ontdek onze acties en ga mee naar het WK Wielrennen in september.

Lees het volledige artikel
Blog 80 teams gingen als vijfkoppig peloton de strijd aan tegen andere conculega’s in de grote Yuki-quiz

De ultieme voorbereiding voor het WK Wielrennen en een ideaal opwarm-event voor wat nog komen zal in de zomer.

Lees het volledige artikel
Blog Wat je hebt gemist: 4 webinars over de euvels binnen accountancy

Volg vier verschillende webinars over de uiteenlopende topics die elke accountant interesseren.

Lees het volledige artikel
News Nieuw leiderschap voor Visma | yuki

Nieuwe wind in de zeilen van The Yuki Company! 💨 Rogier van den Heuvel en Ellen Sano nemen vanaf vandaag de fakkel over. 🔥 Als stuur- en bakboord werken ze samen en zetten koers naar meer groei. 📈

Lees het volledige artikel