Doe mee met onze digitale pronostieken!

Bekende koppen racen de benen van onder hun lijf om de beste tijd neer te zetten op Zwift. Raad in welke tijd er gefietst werd en win zo knallende koersprijzen.

Bekijk de video en raad in welke tijd Kimberly Buys haar parcours heeft afgelegd.

Fietsen voor het goede doel

Het gaat niet alleen om fietsen, zweten en bidons platdrukken. Elke Bekende Vlaming fietst voor Kom Op Tegen Kanker. Per fietser doen we een schenking van 500 EUR.

Kom op tegen kanker - Giften & Legaten

Hoe kan ik deelnemen? 

Op social media lanceren we de pronostieken. Elke pronostiek loopt 2 weken: je hebt dus 2 weken de tijd om een gokje te wagen. Na die 2 weken maken we de winnaar bekend en kondigen we meteen ook de volgende pronostiek aan. Niet getreurd dus als je niet gewonnen hebt: je kan bij elke pronostiek opnieuw meedoen. 

Hoe deelnemen? Vul rechts het formulier in and that’s it! Per pronostiek kan je 1 keer deelnemen. Heb je gewonnen? Dan nemen we contact met je op en vragen we naar welk adres we de prijs mogen opsturen. In geval van ex aequo geeft het antwoord op de schiftingsvraag de doorslag.

Wat kan ik winnen?

Per pronostiek selecteren we telkens 1 winnaar. En wat win je? Je ontvangt een Jumbo Visma box met leuke (gesigneerde) merchandise van Team Jumbo Visma. We raden je aan om met elke pronostiek opnieuw mee te doen. Als je de beste tijden hebt gegokt over alle pronostieken heen, win je er nog een virtuele Meet & Greet met een van de renners van Team Jumbo-Visma bovenop.

Waag hier een gokje!

Bekijk hier de resultaten

Ellen Sano beet de spits af en sprong als eerste op de fiets

Ellen legde haar Zwift-parcours, de Island Beach Loop, van 13,2 km af in slechts 27 minuten en 23 seconden. Björg Vandenbroucke won deze pronostiek met zijn gok van 26 minuten en 42 seconden. Proficiat, Björg!

Wie fietst er nog mee?

Ontdek onze andere acties

Met onze acties willen we je aanzetten om te (starten met) fietsen en de krachten te bundelen met je collega’s. Doe mee met je kantoor en win knallende koersprijzen.