Bedankt om er alsnog een GOUDEN editie van te maken!

Een WK Wielrennen om nooit te vergeten: herbeleef het hier!

 

Wat. Een. Weekend.

Op 25 en 26 september streden de Elite Vrouwen en Mannen voor de felbegeerde regenboogtrui. We nodigden jullie uit in onze VIP-skybox om dit spektakel vanop neuslengte te volgen. Lotte Kopecky, Jolien D’Hoore, Wout Van Aert of Jasper Stuyven werden dan wel geen wereldkampioen, toch hebben we er dankzij jullie een GOUDEN editie van gemaakt. Bedankt voor het enthousiaste en leuke weerzien! 

Kras je fietsgeluk

Hopelijk hebben jullie genoten van het viergangendiner van Seppe Nobels, konden jullie bijpraten met andere Yuki-partners en Yukianen, hebben jullie je laten inspireren door Esra Tromp of Richard Plugge van Team Jumbo Visma en lieten jullie je verrassen door het gouden kraslot onder jullie stoel. Wij zagen alvast veel lachende gezichten, partners die in de prijzen vielen, mooie (maar ook mislukte ;-)) polaroids en heel wat enthousiast gejuich voor de (Belgische) coureurs.

Wat nog goud waard is? Jullie feedback!

Wij hebben jullie gemist. De afgelopen twee jaar zagen we elkaar voornamelijk digitaal. We zijn dan ook enorm blij dat we jullie weer fysiek hebben gezien en gesproken. Het WK Wielrennen was de start van weer een resem Yuki-events, zoals het Yuki galabal in 2022 (op 27 januari!) dat alweer om de hoek loert. Net daarom zouden we heel graag jullie feedback ontvangen om zo onze toekomstige events te blijven verbeteren. Alvast bedankt om het formulier rechts in te vullen.

Benieuwd naar de foto’s van dit kleurrijke weekend? Op Facebook vind je een goedgevuld foto-album.

 

Benieuwd naar jullie feedback!

P.S. Wat wij met Wout Van Aert gemeen hebben?

Dat we allebei énorm kunnen genieten van een eee-clair. Wout na zijn talrijke zoete overwinningen en wij op een van onze apéro’s. Net daarom ontwierpen we dé Yuki-éclair en deelden we deze uit op het WK Wielrennen op zondag. We laten het wout graag nog eens uitleggen in dit filmpje.