Arjen Banach – Over het succes van innovatie en werkgeluk

Een inspirerende webinar op 17 juni om 12u00!

 

Blok 17 juni om 12u00 in je agenda

De accountancysector verandert razendsnel en exponentieel. De behoefte van jouw medewerkers verandert in parallel. Durf je medewerkers centraal zetten. Zo trek je talent en gelukkige medewerkers aan.

Over Arjen Banach

Arjen Banach is auteur, spreker en Chief Happiness Officer. Met zijn kijk op de toekomst van organiseren, heeft hij al vele organisaties geholpen bij verandering. Daarbij richt hij zich op vooruitgang en de menselijke factor, want een bedrijf zonder enthousiaste medewerkers is niet toekomstbestendig.

In deze webinar op 17 juni om 12:00 uur gaat Arjen Banach spreken  over hoe werkgeluk en bedrijfscultuur zich verhouden ten opzichte van verandering en digitalisering binnen de accountancysector. En of dit ten koste gaat van de klantenservice.

Het antwoord van Arjen: durf de volgorde omdraaien. Je kan pas succesvol digitaliseren en een betere service bieden aan klanten als je je medewerkers centraal zet. Zij bepalen het succes van je onderneming. Arjen Banach geeft een inkijk in wat de essentiële ingrediënten zijn voor een inspirerende organisatiecultuur, niet gefocust op voortgang maar op vooruitgang.

Schrijf je gratis in door het formulier rechts in te vullen. Tot dan!

Schrijf je gratis in!

Klaar om je boekhouding naar het volgende niveau te tillen?