Support

Grote of kleine vragen? Op deze pagina vind je het antwoord dat je zoekt. Is dat niet het geval? Vertel ons waarmee wij je kunnen helpen.

Yuki Knowledge Base

Jij bent net gestart met Yuki als accountant of ondernemer. Dat is een begin. Maar hoe ga je hier nu mee aan de slag? In deze online omgeving vind je alle essentiële informatie over onze software voor ondernemers, accountants, beginners en gevorderden. Ontdek alle video’s en informatiepagina’s.

We helpen ondernemers op weg

Jij bent ondernemer en je debatteert nog of je Yuki wil gebruiken. Om je te helpen bij je keuze, hebben we de meestgestelde vragen verzameld die ondernemers stellen bij een eerste kennismaking. Kijk dus zeker ook eens op onze FAQ-pagina.

Rechtstreeks contact opnemen?

Heb je een vraag die geen betrekking heeft op de opstart of kennismaking met Yuki? Dan kan je als accountant of ondernemer ook rechtstreeks bij ons terecht. Wij helpen je graag verder!

Wil je meer informatie over onze onboardingopleiding?

Yuki Partneropleiding

Aan de slag met Yuki als accountant?

Sta je te popelen om met de Yuki-software van start te gaan? Ontvang dan nu een gratis demo in de vorm van een simulatie of presentatie bij jou op kantoor.