Starten met Yuki?

Yuki bestaat voor verschillende soorten ondernemingen en boekhoudkantoren. En met Yuki werk je nooit alleen: een betere samenwerking tussen accountant en ondernemer staat centraal! Ontdek hieronder hoe je met Yuki kan starten.

 

Met Yuki werk je nooit alleen, altijd in tandem met een accountant.

Ik heb een accountant.

Heb je al een accountant maar weet je niet of of hij/zij met Yuki werkt? Breng dan je accountant met ons in contact zodat je op een eenvoudige en efficiënte manier kan opstarten. Werkt je accountant al met Yuki? Vraag dan een dossier aan.

Ik heb geen accountant.

Geen probleem. Via onze Partnerlocator vind je een accountant die het beste bij jou en je onderneming past. Zoek een Yuki-accountant waarmee je direct aan de slag kan! Selecteer op sector of op afstand.

 

Ontdek hier of je accountant met Yuki werkt!

Yuki verlicht het administratieve luik van jouw onderneming en geeft je de handvatten om gefocust met de kern van de zaak bezig te zijn: jouw zaak. Minder boekhouden, meer financieel inzicht dus. Onze partners kennen yuki van binnen en van buiten en houden je boekhouding dagelijks up-to-date. Zo ben jij niet de laatste in rij om te weten hoe je onderneming ervoor staat. Je ziet het parallel, vanuit je eigen platform.

Deze nauwe manier van samenwerken tussen accountants en ondernemers is volgens ons de enige manier om futureproof te zijn. Zo focust elke partij op zijn sterktes.

Vul het formulier rechts in wij kijken het na!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.