Starten met Yuki?

Yuki bestaat voor verschillende soorten ondernemingen en boekhoudkantoren. En met Yuki werk je nooit alleen: een betere samenwerking tussen accountant en ondernemer staat centraal! Ontdek hieronder hoe je met Yuki kan starten.

 

In 1 dag overstappen

Je kan in 1 dag overstappen op Yuki. Maar je mag er ook best iets langer de tijd voor nemen natuurlijk. Welk tempo je ook kiest, binnenkort krijgen al je cijfers kleur.

Moeiteloos starten

Het liefst ben je druk bezig met de dingen die er echt toe doen. Daarom stap je met Yuki moeiteloos over. Met onze historische import van minder dan 30 minuten ben je zo op weg!

Administraties overzetten

Je hebt heel wat administraties in je huidige boekhoudsoftware. Gelukkig is dat in Yuki zo gedaan. We helpen je door het overzetten zo simpel mogelijk te maken.

Onboarding & training

Alle begin is moeilijk. Behalve als je begint met Yuki. Met een uitgebreide onboarding en duidelijke training hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Begeleiding & hulp op kantoor

We zorgen ervoor dat je van A tot Z begeleid wordt. Vanaf het moment dat je overstapt staat je eigen Customer Success Manager voor je klaar met advies op maat.

Geïnspireerde klanten

Zorgen dat al je klanten ook fan worden van een makkelijkere manier van boekhouden? Met inspiratiesessies (op locatie of online) en informatief marketingmateriaal helpen we je hierbij.