Starten met yuki?

Je bent tot hier geraakt. Fantastisch! Nog enkele stappen en je kan beginnen. Maar eerst moet natuurlijk duidelijk zijn hoe yuki werkt voor ondernemers. Simpel: je werkt nooit alleen, altijd in tandem met je accountant. Hij is de motor van je boekhouding, jij de aandrijving. Samen met onze partners, jullie accountants (ja hoor, het is een innige driehoeksrelatie) helpen we jou om de software optimaal te benutten.

Heb je al een accountant?

Als je niet weet of je accountant met yuki werkt, breng hem/haar dan met ons in contact zodat we op een ideale manier kunnen samenwerken.

Heb je nog geen accountant?

Geen probleem. Je vindt een accountant die het beste bij jou en je onderneming past op onze Partnerlocator. Zoek een yuki-accountant waarmee je direct aan de slag kan! Selecteer op sector of op afstand.

Heb je een accountant die al met yuki werkt?

Prima! Vraag bij je accountant een yuki dossier aan. We begeleiden je mee bij een goede opstart.

Yuki in 3 minuten voor accountants

Focus op je sterkte

Nog even kort: yuki verlicht het administratieve luik van jouw onderneming en geeft je de handvatten om gefocust met de kern van de zaak bezig te zijn: jouw zaak. Minder boekhouden, meer financieel inzicht dus. Onze partners kennen yuki van binnen en van buiten en houden je boekhouding dagelijks up-to-date. Zo ben jij niet de laatste in rij om te weten hoe je onderneming ervoor staat. Je ziet het parallel, vanuit je eigen platform.

Deze nauwe manier van samenwerken tussen accountants en ondernemers is volgens ons de enige manier om futureproof te zijn. Zo focust elke partij op zijn sterktes.