Rijd met ons de toekomst tegemoet!

De ‘road to success’ voor accountancykantoren is verre van een recht parcours. Wat wij wel weten is dat digitalisering ons allemaal op de hielen zit. En stilstaan staat gelijk aan achteruitgaan.

Volg jouw road to success naar een kantoor met digitale DNA

✔️  Hoe kan je het juiste talent boeien en binden?

✔️  Hoe omarm jij digitale verandering?

✔️  Welke digitale tools als extra handen?

 

We willen jou niet alleen helpen met slimme software, maar we delen ook graag onze inzichten en kennis over topics die elke accountant aangaan. Want accountancy gaat veel verder dan de plussen, minnen en btw-aangiftes. Volg de road to success en krijg etappe per etappe een stappenplan om elke hindernis te trotseren.

Wil je hier graag even over sparren? Vul rechts je postcode in en plan een gesprek met onze collega uit jouw regio!

Graag even sparren?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

HR als eerste hindernis

Voor we uit de startblokken schieten, vullen we best onze bidons nog even bij met de juiste visie en ambities. Door na te denken over waar je met je kantoor naartoe wil en welk type klant je wil bedienen, kunnen we tijdig terug- of bijschakelen en weten we precies waar we naartoe gaan.

Met accountancy als knelpuntberoep zoomt de eerste kuitenbijter in op hr binnen accountancy. Overwin de eerste hindernis door ons e-book of checklist over hr in accountancy te downloaden. Stel je je vragen liever persoonlijk aan de hr-manager van Visma | yuki? Schrijf je dan gratis in voor het webinar op 27 mei.

hr in accountancy

E-book

Download ons e-book over hoe je het juiste talent kan boeien en binden. Dit e-book biedt je een praktische gids om accountants aan te trekken, aan te werven en te behouden.

 

Download het e-book
HR in accountancy

Webinar

Of herbekijk de opname van het volledige webinar van Carlien Van den Bril, hr-manager bij Visma | yuki. Carlien zoomde tijdens haar webinar in op de pijnpunten van hr in accountancy.

 

Herbekijk het webinar
HR in accountancy

Checklist

Geef je nieuwe collega’s een knallende start met onze onboarding checklist. Vink alle checks af en krijg zo een duidelijke plan van aanpak voor de pre-, on- en offboarding van nieuw talent.

 

Download de checklist

Finish aan het WK Wielrennen

Bij aankomst heb je hetzelfde digitale DNA als ons en heb je de middelen om digitaal te schalen met je kantoor. En dat moet gevierd worden! Teken voor eind augustus je contract bij yuki en ga als VIP mee naar het WK Wielrennen op 25 september. Samen staan we op de eerste rij van de koers en zien we de renners finishen aan de eindmeet in Leuven.

Wat houdt dit allemaal in?

✔️ Volg de koers vanop de eerste rij met een prominente plaats bij de aankomst

✔️ Luister naar inspirerende sprekers (o.a. van Team Jumbo Visma) die hun verhaal brengen

✔️ Praat bij met andere accountant-collega’s samen met een drankje en een hapje

✔️ Volg een live show met interviews met ex-wereldkampioenen vanop het centrale VIP-terras

Doe mee aan onze WK acties