Ken jij een collega-accountant die ook bij Yuki past?

 Laat anderen proeven van Yuki’s troeven en pluk er zelf de vruchten van. Beveel een collega-accountant aan en verwen het hele kantoor met een gratis apéro-box of zélfs een barbecue-afterwork. Lees snel verder voor meer informatie.

 

Doe mee met onze referral actie!

Leuk om te horen dat je tevreden bent met Yuki! Ken je andere moderne kantoren waarvan je weet dat ons online boekhoudplatform perfect zou matchen bij hun bedrijfsfilosofie? Laat het ons weten via het formulier hiernaast. Om het extra gemakkelijk voor je te maken, kun je ook dit linkje doorsturen naar de mede-accountant die je aandraagt. Hij of zij kan dan de gegevens zelf invullen.

 

Waarom helpen?

  • Heeft degene die je hebt aangedragen een gesprek gehad met ons? Leuk! Als dank hiervoor mag je het hele kantoor op onze kosten trakteren met een gratis apéro-box.
  • Start je aanbevolen accountant met Yuki? Geniet dan met max. 15 collega’s van een lekkere barbecue geschonken door Yuki. En win-win, want je aangedragen accountant krijgt een gratis onboarding voor 1 medewerker t.w.v. 750 EUR.

 

 

 

Volg onderstaande stappen:

Beveel nu een collega-accountant aan en geniet van gratis quality time met je collega’s.