Pricing

Yuki bestaat voor verschillende soorten ondernemingen en boekhoudkantoren. Om te bepalen welk abonnement het beste bij jou past, laten we zo transparant mogelijk zien wat in elk aanbod is inbegrepen. Kies het abonnement dat bij jouw noden past.  

 

Bundels
Aantal inbegrepen facturen per maand

Het aantal facturen per maand in je bundel zijn het aantal aan- en verkoopfacturen die in je Yuki domein worden verwerkt per maand. Hieronder vallen ook alle verkoopfacturen die via de facturatie functionaliteit van Yuki worden verzonden.

Aantal inbegrepen gebruikers
Features
Extra gebruikers toevoegen

Je kan een extra gebruiker toevoegen in de bundel Medium, Large of Unlimited voor €7,50 per extra gebruiker per maand.

Aanleveren van documenten

Het aantal facturen per maand in je bundel zijn het aantal aan- en verkoopfacturen die in je Yuki domein worden verwerkt per maand. Hieronder vallen ook alle verkoopfacturen die via de facturatie functionaliteit van Yuki worden verzonden. 

Facturen en bonnetjes steek je onmiddellijk in je digitale boekhouding door onder andere deze rechtstreeks te mailen naar je eigen uniek Yuki e-maidres, een foto te maken met de Yuki App of eenvoudig via Drive of Dropbox.

Yuki App

Dankzij de Yuki-app heb je altijd en overal toegang tot je cijfers en je volledige boekhouding bij de hand. Met de handige scanner steek je je bonnetjes ook rechtstreeks in je boekhouding.

Documentarchief

Met het Yuki Archief heb je al je documenten op één handige en overzichtelijke plek. Alle bonnetjes en documenten die je aanlevert vind je hier makkelijk en snel terug. Maar ook alle niet financiële documentatie die je nodig hebt voor jouw onderneming kan je hier verzamelen, van gebruiksaanwijzing tot aan verzekeringspolis.

Met de krachtige zoekbalk kan je door heel je boekhouding heen al je documenten eenvoudig terugvinden.

Communicatie met accountant

In Yuki communiceer je moeiteloos over de boekhouding en financiële kant van je onderneming. Op één centrale plek vind je namelijk al je communicatie met je accountant terug.

Alle vragen en antwoorden staan direct bij het document. Je hoeft dus nooit meer op zoek te gaan naar dat ene bonnetje of die factuur van maanden terug. Zo weten zowel jij als je accountant altijd precies waar het over gaat en is de communicatie volledig gestroomlijnd.

Financiële Monitor

Zeker weten dat je de beste beslissing voor jouw onderneming maakt? Dan is het belangrijk om een duidelijk inzicht in je cijfers te hebben.

Yuki is dé plek waar al jouw financiële data samenkomt en dankzij de uitgebreide Financiële Monitor kan je steeds in elk overzicht en van waar dan ook in Yuki doorklikken tot op je document. Dit maakt je boekhouding inzichtelijker, en jij verkrijgt makkelijk meer kennis en inzichten in je cijfers waarmee je het verschil kan maken.

Geautomatiseerde betalingen

Minder tijd besteden aan betalingen en meer tijd overhouden om te ondernemen? Automatiseer nu je betalingen in Yuki!

De aankoopfacturen die nog betaald moeten worden, vind je terug in de betaallijst. Hier staan al je openstaande facturen opgelijst. Kijk ze eenvoudig na en lever ze met één klik aan bij je bank, of het nu 5, 10 of 50 facturen zijn.

Offertes

Stel offertes op en stuur ze per e-mail of post, ook met extra bijlagen. Is de offerte geaccepteerd? Zet het dan met één druk op de knop om naar een factuur.

Hierdoor heb je realtime inzicht in de status van je offertes. Je ziet meteen of een offerte verlopen, afgewezen of juist geaccepteerd (én gefactureerd) is. Alle offertes worden ook automatisch opgeslagen in het Yuki archief.

Facturatie

Vanuit Yuki verstuur je eenvoudig en digitaal je verkoopfacturen. Zodra een factuur verstuurd is, zit die ook meteen in de boekhouding.

Terugkerende facturen, zoals abonnementen of contracten, stel je ook eenvoudig in. Met behulp van de verschillende lay-outs zet je je factuur eenvoudig in je eigen huisstijl. Hiernaast verstuurt Yuki alle verkoopfacturen ook in UBL. Deze facturen zijn 100% te herkennen, waardoor ze meteen verwerkt worden.

Betalingen via Mollie

Is het tijd om betalingen binnen te krijgen? Ook dit kan een stuk sneller binnen Yuki met Mollie. Je klanten kunnen de factuur direct betalen en wanneer de factuur voldaan is, wordt er automatisch een betaling geregistreerd in Yuki. Handiger kan het niet!

Je koppelt je bestaande Mollie account of maakt in Yuki een account voor Mollie aan. En vervolgens kan je meteen aan de slag.

Automatisch Factuuraanmaningen

Met de Automatische Factuuraanmaningen van Yuki worden je facturen voortaan nog sneller betaald. Yuki verstuurt namelijk automatisch herinneringen en aanmaningen voor openstaande rekeningen. Uiteraard kan dat ook nog handmatig.

Klanten- en leveranciersbeheer

Je hebt hier een overzicht van al je klanten, leveranciers, administraties, werknemers, bedrijven en contactpersonen.

Per relatie achterhaal je met één klik de volledige contactgegevens, correspondentie en informatie die samenhangt met je boekhouding zoals het betaalgedrag van de relatie, recente transacties en welke werkzaamheden voor deze relatie zijn uitgevoerd. Nieuwe klanten en leveranciers worden automatisch toegevoegd.

Projecten

Per project een helder overzicht van de financiële stand van zaken? Met Yuki Projecten zijn de actuele financiële cijfers van je project(en) altijd binnen handbereik.

Budgetteren, rapporten opmaken en vergelijken met andere periodes. Zo zorg je ervoor dat je on track bent én blijft.

Goedkeuringsflow

Met de Goedkeuringsflow automatiseer je makkelijk en snel de workflow voor jou en je medewerkers.

Moet een bepaald soort factuur altijd door een specifiek persoon worden goedgekeurd? Dan kan je hier in Yuki een geautomatiseerde goedkeuringsflow voor opstellen. Op deze manier werk je beter samen met je medewerkers en win je aan efficiëntie. Niet alleen bewaak je de openstaande taken van jezelf en van je team. Je kan daarnaast sneller schakelen door facturen via de Yuki app goed te keuren.

Domiciliëringen

Automatiseer je domiciliëringen met Yuki!

Met Yuki Domiciliëringen behoud je altijd het overzicht over welke domiciliëringen betaald, nog openstaand of gestorneerd zijn.

Is de rekening van je klant geblokkeerd of bevat deze onvoldoende saldo? Dan wordt dit in Yuki automatisch opgevolgd met een tweede domiciliëring. Als het probleem zich blijft voordoen wordt dit probleem gesignaleerd en krijg je hier melding van.

 

Minimal
0* per maand
Ongelimiteerd
1
Minimal
Small
20* per maand
0-20
1
Small
Large
70* per maand
51-150
1
Large
Unlimited
150* per maand
Ongelimiteerd
1
Unlimited

*Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW. 

Werkt je accountant nog niet met onze Yuki-software?

Contacteer ons gerust, dan helpen wij je verder. Of zoek een accountant die al met Yuki werkt via onze partnerlocator.