Peppol komt eraan! Wil jij graag mee testen?

 

Vooraleer we Peppol lanceren naar alle Yuki gebruikers, hebben we jouw hulp nodig! Ben jij reeds bekend met Peppol? En heb je daarnaast interesse om het verzenden en ontvangen van facturen  via Peppol als een van de eerste ondernemers te testen in Yuki? Registreer je dan snel via onderstaand formulier. Wij zullen snel contact met je opnemen.

Registreer hieronder

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat is Peppol?

Binnenkort kan elke Yuki administratie geregistreerd worden om facturen te ontvangen via Peppol. Nadien zal elke administratie die met Yuki facturen aanmaakt deze ook via Peppol kunnen versturen. Het versturen en ontvangen van deze e-facturen gaat net zo vlot als via mail, maar dan efficiënter, slimmer én veiliger. 

Door te factureren via Peppol weet je namelijk zeker dat je facturen aankomen en kunnen facturen veel sneller worden verwerkt. Peppol zorgt er namelijk voor dat facturen automatisch worden verstuurd en van de ene administratie en automatisch worden ontvangen in de andere administratie. Op deze manier zorg je ervoor dat alle facturen veilig binnenkomen, je voldoet aan alle eisen van de belastingdienst en facturen worden automatisch verwerkt.