Accountantskantoor Bekaert

 

Accountancy Bekaert & Partners,  een gevestigde waarde in Oudenaarde sinds meer dan 20 jaar en door de voortdurende groei sinds 2011 ook in een tweede vestiging in Wortegem-Petegem.

Om onze klanten, starters, zelfstandigen, vrije beroepen, KMO’s en grote ondernemingen, vzw’s en verengingen, een optimale dienstverlening te bieden, staat elke dag een sterk team van 40 personen klaar, waaronder erkende boekhouders-fiscalisten BIBF en IAB accountants-belastingconsulenten. Periodieke rapporteringen zorgen er voor dat u hetzij op maand-, hetzij op kwartaalbasis steeds een correct zicht heeft op de evolutie van de bedrijfsresultaten.

Met onze uitgebreide en gespecialiseerde adviezen kijken we verder dan alleen maar  de pure cijfers van uw bedrijf en kunnen de juiste (management) beslissingen genomen worden.

We streven naar een multidisciplinaire aanpak waarbij de klant centraal staat en waarbij we pro-actief meedenken in functie van de almaar complexere en steeds wijzigende wetgeving. Tevens spelen we in op de voortdurende ICT-evolutie bij de dagdagelijkse verwerking van de boekhoudkundige gegevens door middel van onder meer online boekhouden, scanning, Coda, Soda enz..

Transparante communicatie, wederzijds respect en vertrouwen zijn de basis van de samenwerking met onze klanten.

Terug naar overzicht