Over ons

Yuki is meer dan boekhouden. Yuki is een levendig team met een passie voor accountancy. We geloven namelijk dat het anders kan, beter kan. Makkelijker, maar ook leuker. Dit doen we door onze accountants te voorzien van alle middelen om hun administraties in een handomdraai te verwerken om zo de samenwerking met hun klanten centraal te stellen.

Over Yuki

2020
Yuki wordt Visma | yuki
Sinds augustus 2020 hoort yuki tot de Visma familie. Samen bieden wij het meest complete en innovatieve accountancy cloud-ecosysteem in België. Als pionier én onder Visma’s vleugels staan wij zelfverzekerd in de wereld van software.
2019
Team Yuki staat niet stil.
Ondertussen werken meer dan 20.000 ondernemers samen met Yuki en telt het Belgische team meer dan 40 collega’s. Ben jij de volgende?
2018
En of België klaar was voor een nieuwe wind.
Team Yuki België dicht nog net voor de jaarwisseling de symbolische kloof van 10.000 ondernemers. Daarnaast zetten ze meer in op het adviseren van accountants en nemen ze Comandi over.
2017
The Yuki Company breidt verder uit en neemt NewViews over.
Deze zelflerende software voor online factuurherkenning en factuurverwerking kennen we tegenwoordig beter als DizzyData.
2016
Alle goede zaken komen in drievoud, zo ook The Yuki Company.
Yuki België en Yuki Nederland breiden sterk uit en gaan op zoek naar developers om ervoor te zorgen dat de software steeds het nieuwste van het nieuwste blijft ontwikkelen. Hiervoor vonden ze de perfecte basis in Barcelona, Spanje. De eerste Yuki developershub werd opgericht.
2013
Vier jaar na oprichting raakt Marc Coppens bekend met Yuki.
Als rasechte ondernemer vond hij dat België niet kon achterblijven en zo gebeurde het: Yuki België werd opgenomen in de geschiedboeken.
2009
Een kleine stap voor drie ondernemers..
… een grote stap voor digitalisering in de accountancywereld. Arco, Lucas en Sebastian richten Yuki op. Samen goed voor +80 jaar ervaring in ondernemerschap, accountancy en software. Hun compleet nieuwe visie op accountancy kent, ondanks heel wat gefronste wenkbrauwen, een flitsende start.

De Yuki teams

Ontmoet team Yuki! Enthousiast, gemotiveerd en gedreven. En een tikje rebels. Hoewel we een mix van persoonlijkheden zijn, hebben we een fantastische synergie. Dit komt doordat we allemaal hetzelfde doel hebben: elke dag streven naar een betere Yuki. Scroll door onze teams om ons beter te leren kennen.

Over ons

Management

Het management-team bestaat uit onze strategen die alles in goede banen leiden. Ze ademen Yuki en zijn altijd van alles op de hoogte. Ze zorgen er ook voor dat iedereen elke dag streeft naar een betere versie van zichzelf en spreken moeiteloos de taal van zowel accountants als ondernemers…

Over ons

Team Happiness

Jaarlijkse pingpong tournaments, maandelijkse ontbijtsessies en wekelijkse workouts? Deze zonnetjes in huis maken van het Yuki HQ een fantastische plek om te werken. Verder zorgt onze Chief Happiness Officer voor een persoonlijke begeleiding en groei van elk teamlid…

Over ons

Marketing

Het marketing-team zorgt ervoor dat Yuki tot bij jou én je ondernemers komt, zowel online als offline. Deze enthousiastelingen zorgen voor alles van mooie beursstanden en flitsende video’s tot nieuwsbrieven en nuttige blogs. Volg jij ons trouwens al op Facebook, LinkedIn en Instagram?

Over ons

Business development

Wil jij de accountant van morgen worden? Efficiënter en slimmer werken? De juiste stappen zetten om de strijd tegen de concurrentie te kunnen winnen? Dit team van experts met een stevige achtergrond in boekhouding denkt met jou mee…

Over ons

Support

De supertalent die altijd in oplossingen denken. Zij kennen de software als geen ander en helpen partners dan ook Yuki volledig onder de knie te krijgen. Ze staan altijd klaar om een je te ondersteunen tijdens de onboarding maar zeker ook daarna…

Over ons

Product

Onze software is al heel slim, maar wordt ook nog dagelijks geoptimaliseerd. Onze masterminds gaan met jouw input aan de slag en streven elke dag naar een betere versie van Yuki. Ze werken agile en snel aan software waar accountants blij van worden…

Over ons

Customer success

Jouw persoonlijke customer success professional komt regelmatig bij je langs op kantoor. Deze geschoolde accountants trainen en begeleiden jou en je team in verschillende fases. Met een stevige portie teamwork en vakkennis bereiken jullie samen vooropgestelde doelen…

Locaties

Antwerpen

Orteliuskaai 2 – bus 1
2000 Antwerpen

Brussel

Av. Arnaud Fraiteur 15-23
1050 Brussel

Rotterdam

Wilhelmkade 308
3072 AR Rotterdam

Barcelona

Carrer d’Àlaba 61
08005 Barcelona

Andere merken van The Yuki Company

Yuki groeit, en dat doen we niet alleen! Ontdek hier onze zusterbedrijven, dankzij hen kunnen we jou een uitstekende service aanbieden.

DizzyData

DizzyData is het slimme en gebruiksvriendelijke online softwareplatform voor automatische factuurherkenning, factuurgoedkeuring en e-facturatie.

Comandi Management Dashboard

Sturen op realtime financiële en operationele data. Dankzij Comandi krijg je alle relevante informatie binnen één dashboard om sneller en beter beslissingen te nemen.