Wie zijn we?

Visma I yuki is meer dan boekhouden. We zijn een levendig team met een passie voor accountancy. We geloven namelijk dat het anders kan, beter kan. Makkelijker, maar ook leuker. Dit doen we door onze ondernemers en accountants te voorzien van alle middelen om hun administraties in een handomdraai te verwerken om zo hun onderlinge samenwerking te optimaliseren. 

Energie, fun, dynamiek, ambitie, ondernemerschap en innovatie zijn woorden die ons kenmerken. Samen werken we gepassioneerd als één team aan een mooi product. We zijn daarom allemaal teamspelers die de klant steeds centraal stellen. Verder zijn we een snelgroeiende scale-up die met trots deel uitmaakt van de Visma-groep.

We are Visma I yuki!

Missie & visie

Yuki is ontstaan voor de ondernemer. We willen ondernemers namelijk in staat stellen om hun business te runnen op basis van de best beschikbare, real-time informatie. Hierdoor kan de ondernemer doen waar hij of zij goed in is: ondernemen. Een ondernemer dient dus niet teveel tijd kwijt te zijn aan administratie, maar te focussen op zijn/haar business en dit in samenwerking mijn zijn/ haar Yuki accountant. Dankzij deze visie kan de accountant zich meer gaan profileren en positioneren als rol van expert. Dit alles willen we bereiken door het leveren van een modern, hoog geautomatiseerd, document-centraal en zelflerend boekhoudplatform waar een sterke focus ligt op de samenwerking tussen ondernemer en accountant.

Ons verhaal

Ruim tien jaar geleden, zorgden de founders van Yuki voor een transformatie van de traditionele accountancymarkt. In een landschap waar veel traditionele boekhoudpakketten al een eigen marktaandeel hadden veroverd, kozen we voor innovatie. Innovatie door middel van een volledig geautomatiseerde boekhouding en door slimme herkenning (en verwerking) van documenten.
Lees hieronder ons verhaal! 

2022
Schrijf jij mee aan ons verhaal?
Lees hieronder meer en bekijk onze openstaande vacatures!
2021
Allemaal geëngageerd
Visma I yuki België wint de Employee Engagement Awards, de Oscars van HR. We wonnen goud en mochten met trots de trofee in ontvangst nemen voor meest geëngageerde team in de categorie 0-50 medewerkers.
2020
Yuki wordt Visma | yuki
Sinds augustus 2020 hoort Yuki tot de Visma familie. Samen bieden wij het meest complete en innovatieve accountancy cloud-ecosysteem in België. Als pionier én onder Visma’s vleugels staan wij zelfverzekerd in de wereld van software. In 2020 verhuisden we ook van de Friendship building naar een gloednieuw kantoor op de Orteliuskaai in Antwerpen.
2019
Team Yuki staat niet stil.
Ondertussen werken meer dan 20.000 ondernemers samen met Yuki en telt het Belgische team meer dan 40 collega’s. Ben jij de volgende?
2018
10.000 ondernemers op Yuki België
Team Yuki België dicht nog net voor de jaarwisseling de symbolische kloof van 10.000 ondernemers. Daarnaast zetten ze meer in op het adviseren van accountants en nemen ze Comandi over.
2017
The Yuki Company breidt verder uit en neemt NewViews over.
Deze zelflerende software voor online factuurherkenning en factuurverwerking kennen we tegenwoordig beter als DizzyData.
2016
Alle goede zaken komen in drievoud, zo ook The Yuki Company.
Yuki België en Nederland breiden sterk uit en gaan op zoek naar developers om ervoor te zorgen dat de software steeds bij blijft met de nieuwste ontwikkelingen. Hiervoor vonden ze de perfecte basis in Barcelona. De eerste Yuki developershub werd opgericht.
2013
Vier jaar na oprichting raakt Marc Coppens bekend met Yuki.
Als rasechte ondernemer vond hij dat België niet kon achterblijven en zo gebeurde het: Yuki België werd opgenomen in de geschiedboeken.
2009
Een kleine stap voor drie ondernemers..
… een grote stap voor digitalisering in de accountancywereld. Arco, Lucas en Sebastian richten Yuki op. Samen goed voor +80 jaar ervaring in ondernemerschap, accountancy en software. Hun compleet nieuwe visie op accountancy kent ondanks heel wat gefronste wenkbrauwen een flitsende start.

Waarden & kantoor

 • Happiness

  Happiness is binnen Yuki meer dan alleen de betekenis van de naam. Het bedrijf, de branding en de manier van werken is erop gebouwd. Happiness start natuurlijk intern bij de medewerkers zelf. We zoeken samen naar jouw persoonlijke groei, visie of ontwikkelpunten. Een uitdagend project? Leuke teambuildings? Nieuwe skills leren? Meewerken aan een innovatief product? Bij Yuki doen we er alles aan om bij te dragen aan jouw happiness! Kortom, we zijn geen software leverancier, maar een partner. We gaan duurzame relaties aan om ervoor te zorgen dat accountants de kracht van onze software volledig benutten en ondernemers optimaal bijgestaan worden.

 • Entrepreneurial

  Een ondernemer zijn, betekent dagelijks initiatief nemen om nieuwe en innovatieve oplossingen te vinden. Deze proactieve aanpak zorgt voor een uitstekende balans tussen creativiteit en strategie.

 • Dedicated

  Of je nu grote ambities hebt of je wilt concentreren op het werk waar jij zo goed in bent, Yuki biedt de vruchtbare bodem die ervoor zorgt dat jij kan bloeien en groeien! Iedereen moet daar de ruimte en mogelijkheden voor krijgen. Daarom zijn passie en vrijheid essentieel.

 • Responsible

  Een geslaagde professionele loopbaan begint bij vertrouwen; in jezelf en in de mensen om je heen. We inspireren onze medewerkers het beste in zichzelf naar boven te halen via een werkomgeving waarin vertrouwen centraal staat en er een flexibele balans is tussen werk en privé.

 • Inclusive

  We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Yuki biedt ruimte, kansen en mogelijkheden voor iedereen. En met ‘iedereen’ bedoelen we ook echt iedereen. Het is voor ons heel belangrijk dat we een open-minded, collegiale en behulpzame werkplek met een platte organisatiestructuur creëren waar naar iedereen wordt geluisterd. Ideeën in overvloed? Mooi! Eigen input wordt enorm gestimuleerd en vaak tot uitvoering gebracht.

Kantoor

Open space

De naam zegt het zelf: we werken allemaal samen in één grote ruimte. Hier kan iedereen een plek naar keuze kiezen aan de hand van onze flex desks. In een digitale meeting? Dit kan je al staand of zittend doen in een van onze kleurrijke boots! Of heb je nood aan een break? Neem een koffie aan onze coffee corner en trap een balletje op het middenveld! 

200903_Yuki_kantoor_6919_72 dpi
Kantoor

Keuken

De keuken is het hart van ons kantoor! Hier zitten we elke middag samen voor lunch, houden we kikkermatch tornooien en organiseren we elke vrijdagavond een apéro!

200903_Yuki_kantoor_6869-HDR_72 dpi-2
Kantoor

Central Perk

Central Perk is ons auditorium waar we wekelijks samenkomen voor de teammeeting! Ook kan je hier maandelijks een collega zien presenteren voor een Get Smarter Session! 

200903_Yuki_kantoor_6982-bewerkt-bewerkt_72 dpi (1)
Kantoor

Meetingrooms

Brainstorm- , one-two-one- of teammeeting? Reserveer een meetingroom in de Ross, Monica, Rachel, Joey, Phoebe of Chandler! (Ja hoor, dit zijn namen uit de serie Friends) 

200903_Yuki_kantoor_6848_72 dpi
Kantoor

Open space

Kantoor

Keuken

Kantoor

Central Perk

Kantoor

Meetingrooms

De Yuki teams

Ontmoet team Yuki! Enthousiast, gemotiveerd en gedreven. En een tikje rebels. Hoewel we een mix van persoonlijkheden zijn, hebben we een fantastische synergie. Dit komt doordat we allemaal hetzelfde doel hebben: elke dag streven naar een betere Yuki. Scroll door onze teams om ons beter te leren kennen.

Over ons

Management

Het management-team bestaat uit onze strategen die alles in goede banen leiden. Ze ademen Yuki en zijn altijd van alles op de hoogte. Ze zorgen er ook voor dat iedereen elke dag streeft naar een betere versie van zichzelf en spreken moeiteloos de taal van zowel accountants als ondernemers…

Over ons

People & Office

Jaarlijkse pingpong tournaments, maandelijkse ontbijtsessies en wekelijkse workouts? Deze zonnetjes in huis maken van Visma I yuki België een fantastische plek om te werken. Verder zorgt onze Chief Happiness Officer voor een persoonlijke begeleiding en groei van elk teamlid. Ook is onze Talent Acquisition Specialist voortdurend op zoek naar nieuw talent en zorgen onze Finance & Administration Specialisten voor de cijfers…

Over ons

Marketing

Het marketing-team zorgt ervoor dat Yuki tot bij jou én je ondernemers komt, zowel online als offline. Visma I yuki staat voor het meest innovatieve en intelligente boekhoudpakket op de markt en zij zorgen dat de wereld het geweten heeft. Voor deze enthousiastelingen is corporate blue uit den boze. Zij doen campagnes met veel kleur, toeters en bellen. Volg jij ons trouwens al op Facebook, LinkedIn en Instagram?

Over ons

Business Development

Wil jij de accountant van morgen worden? Efficiënter en slimmer werken? De juiste stappen zetten om de strijd tegen de concurrentie te kunnen winnen? Dit team van experts met een stevige achtergrond in boekhouding denkt met jou mee en bepaalt mee de visie van jouw kantoor… 

Over ons

Support

Team Support: hét kloppend hart van ons bedrijf. Onze Support Hero’s die altijd in oplossingen denken. Zij kennen de software als geen ander en helpen partners dan ook Yuki volledig onder de knie te krijgen. Ze staan altijd klaar om je te ondersteunen en ze zijn ondertussen één van de meest bekende Yuki gezichten…

Over ons

Product

Onze software is al heel slim, maar wordt ook nog dagelijks geoptimaliseerd. Onze masterminds gaan met jouw input aan de slag en streven elke dag naar een betere versie van Yuki. Ze werken agile en snel aan software waar accountants blij van worden. Plus Elmo zorgt als extra teamlid voor meer efficiëntie tijdens refinements… 

Over ons

Customer Success

Als de software verandert, vaak ook de aanpak. Deze geschoolde accountants trainen en begeleiden jou en je team in verschillende fases. Elk lid van het Customer Success team ontfermt zich over een beperkt aantal kantoren om over elke vraag, nood, enthousiaste bevlieging mee na te denken. Yuki is voor velen een gateway naar de cloud, een strategisch springplank, een stapje voor op de concurrentie. Samen zorgen we voor efficiëntiebehoud en een strategie die past bij het digitaal traject. 

Over ons

Team FR

Ook in Wallonië & Brussel maken we accountants en ondernemers warm om met Yuki te werken. Onze Franstalige collega’s kennen Belgium South vanbinnen en vanbuiten…

Over ons

Go-To-Market

Go-To-What? Ons Go-To-Market team coördineert de communicatie tussen Product & de Business Teams. Dankzij de juiste strategie voorzien zij een succesvolle roll-out naar de markt van nieuwe features en producten…

Over ons

Business Trainees

Onze enthousiaste Young Graduates doorlopen gedurende twee jaar de verschillende teams binnen Visma I yuki. Dankzij hun frisse kijk zorgen ze voor nieuwe perspectieven en ervaringen…