Yuki Forum for the future 2019
Nieuws

Ontdek Yuki op Ondernemen 2017

dorien@yuki.be
|
9/03/2017

Op 27 en 28 maart vindt in Tour en Taxis – Brussel de ondernemersbeurs 2017 plaats

Place to be voor ondernemers

Heeft u net een eigen bedrijf of bent u een doorwinterde ondernemer? Dan is deze beurs de place to be voor u! Ondernemen 2017 biedt u meer dan 6400m² aan informatie, gratis consultaties met experten, getuigenissen van gerenommeerde sprekers in het ondernemerslandschap en many more.

Ondernemen 2017 is dé grootste nationale beurs voor KMO’s, starters & zelfstandigen en maakt het haar missie een zo breed mogelijk aanbod van exposanten, actoren en partners samen te brengen onder 1 dak.

Yuki voor ondernemers

Op dit walhalla voor ondernemers kan ook Yuki uiteraard niet ontbreken. Bezoek onze stand en ontdek waarom Yuki hét innovatieve boekhoudplatform bij uitstek is. Yuki vereenvoudigt de communicatie tussen boekhouder en ondernemer aanzienlijk en garandeert een boekhouding die dagelijks up-to-date is. Het wachten op tussentijdse resultaten is verleden tijd. Dankzij Yuki weet jij als ondernemer op elk moment van de dag hoe jouw onderneming er financieel voor staat. Kom dus zeker naar onze stand in hal 1, standnummer E4 en ontdek waarom ook jouw onderneming niet zonder Yuki kan! Je kan ons vinden aan de rechterzijde van de hal over de standen van Teamleader en Bofidi.

Meer dan 3400 minuten aan content

Ondernemen is al 14 jaar lang de beurs waar mensen met ondernemerszin samenkomen. Het ondernemersevent van het jaar brengt mensen samen om kennis te delen, projecten te lanceren, anderen uit te dagen of te inspireren. Met meer dan 3400 minuten aan content beantwoordt Ondernemen alle vragen van starters en gevestigde waarden. Bent u op zoek naar persoonlijk advies? Schuif dan aan tafel voor een speeddatesessie. Maar ook voor workshops en interessante keynotes bent u hier op het juiste evenement. Op deze ondernemersbeurs breid je je netwerk uit met dé belangrijkste contacten binnen de ondernemerswereld.

Het geheim van succes:

“Weet waar de informatie te vinden is en hoe ze te gebruiken”

Albert Einstein

 

Praktisch

  • Wanneer: 27 en 28 maart
  • Hoe laat? 27 maart van 12u00 tot 20u30 & 28 maart van 10u00 tot 17u00
  • Waar? Tour & Taxis Hal 1 standnummer E4
                 Havenlaan 88
                 1000 Brussel
  • De ingang van de beurs ligt aan de zijkant van het gebouw (Shed 1 – kant Picardstraat). Signalisatie vanaf de hoofdingang, een fiets- en autoparking is voorzien.
  • Schrijf je hier gratis in!
Terug naar overzicht