forum for the future 2018
Nieuws

Ondernemen in Vlaanderen

dorien@yuki.be
|
18/10/2016

Op 27 oktober vindt in Gent de ondernemersbeurs plaats

Wat is Ondernemen in Vlaanderen?

Ondernemen in Vlaanderen is hét evenement voor pre-starters, starters en jonge ondernemers, kortom iedereen met ondernemingszin en de wil CEO te worden van zijn eigen leven. Het event brengt je een combinatie van opleidingen, inspiratiesessies, getuigenissen, rondetafelgesprekken en persoonlijke adviessessies door specialisten. Verder kan je meer informatie vragen aan de aanwezige dienstverleners. Dit evenement biedt je op één dag en op één plaats de nodige informatie op maat van jouw profiel als ondernemer.

Ontmoet Yuki

Ook Yuki zal aanwezig zijn op deze beurs. Met ons innovatief boekhoudplatform willen we de communicatie tussen boekhouder en ondernemer aanzienlijk vereenvoudigen én een dagelijkse up to date boekhouding garanderen. Jouw onderneming runnen op basis van jouw huidige cijfers in plaats van het verleden, dat is waar wij voor staan! Kom langs en bezoek onze stand op gelijksvloers nr. 16, naast Telenet. Om 19.20u kan je ook deelnemen aan onze praktische demo en komen de meest frequente vragen aan bod.

Het grootste netwerkevent voor ondernemers in Vlaanderen

Met zo’n 1.500 bezoekers is Ondernemen in Vlaanderen de belangrijkste businessafspraak voor elke ondernemer! Wil je starten als zelfstandige of groeien met uw bedrijf, dan ontmoet je hier zeker de juiste experten en dienstverleners die je verder kunnen helpen.

Meer dan 80 workshops en inspiratiesessie

Ondernemen in Vlaanderen legt vanaf dit jaar de nadruk op kennis. Samen met onze partners, sprekers en experten bieden wij je een breed aanbod aan interactieve sessies aan. Volgende thema’s komen tijdens de beurs uitgebreid aan bod: Sales, Finance & Legal, Digital & Marketing, Business & People. Deze actuele onderwerpen helpen je om jouw zaak te starten of verder uit te breiden.

Kortom: Een interactieve en dynamische beurs die 100% beantwoordt aan de noden en behoeften van de ondernemer van vandaag en morgen.

Praktisch

  • Wanneer: 27 oktober 2016
  • Hoelaat: 12.00u tot 00.00u
  • Waar: ICC Gent,
    Van Rysselberghedreef 2
    9000 Gent
  • Schrijf je hier gratis in
Terug naar overzicht