Yuki naar Barcelona
Nieuws

Rotterdamse Yuki gaat niet naar Amsterdam, maar naar Barcelona

dorien@yuki.be
|
4/05/2016

Internationale stap moet intelligentie van Yuki platform verder uitbouwen

Rotterdam, 4 mei 2016 – Amsterdam is weliswaar net uitgeroepen tot Innovation Capital van Europa, maar online boekhoudplatform Yuki kiest voor Barcelona om een nieuw kantoor te vestigen. Vanaf deze maand gaat hier een team van internationale developers aan de slag om de intelligentie van het platform en de functionaliteiten verder uit te breiden.

Robotic accounting

De vraag naar robotic accounting, machine learning en AI slaat aan in België en Nederland. De afgelopen maand behaalde Yuki zelfs voor het eerst een miljoen verwerkte transacties in één maand. Om het platform nog intelligenter te maken heeft Yuki een nieuw team van talentvolle internationale developers aangenomen in Barcelona.

Barcelona

Alles valt op zijn plek in de hoofdstad van Catalonië. Micha Smit, Marketing Manager Yuki:

“Op aanraden van een aantal bevriende ondernemers die hier al opereren zijn we in Barcelona gaan kijken. De stad ligt in dezelfde tijdzone, is een van de zes innovatiesteden van Europa en we hebben hier een heel goed, passend team gevonden. Voordeel van Barcelona is ook dat veel internationale developers naar deze stad trekken voor het mooie weer en de lage huisvestingskosten.’’

Het development team in Nederland blijft natuurlijk gewoon werken vanuit ons hoofdkantoor op de Kop van Zuid in Rotterdam.

Terug naar overzicht