yuki masterclasses 2019
Nieuws

Yuki Masterclasses

dorien@yuki.be
|
29/04/2019

Masterclasses?

Dit zijn trainingen in groep specifiek over de Yuki-software, zodat jij nu nog efficiënter en beter met Yuki kan werken. We bieden je dan ook een duidelijk digitaliseringsproces aan- aan de hand van onze nieuwste features- waar jij voordeel uit haalt. Verder geven we een blik op de toekomst én brengen ervaren Yuki Accountants/Ondernemers hun eerlijk verhaal, met falen én opstaan.?

Masterclasses voor ‘Wie’?

De Masterclasses zijn ingericht voor accountants & ondernemers met een goede Yuki-ervaring. De voormiddag is voorzien voor ondernemers en de namiddag is specifiek voor onze Yuki Accountants.

Wanneer en waar?

De voormiddag is steeds georganiseerd voor Yuki Ondernemers, deze Masterclasses starten om 9u (ontbijt vanaf 8u15) tot 12u15 met aansluitende lunch.

De Masterclasses voor Yuki Accountants starten om 12u met een lunch als netwerkmoment om de banden aan te halen met je eigen klanten.

Voor de ontvangst, halve dag opleiding en lunch betaal je slechts €35 (excl. btw).

Inschrijven?

Klik hieronder op de jouw gewenste datum en locatie en je wordt doorverwezen naar onze inschrijvingspagina.

Tot dan! ?

PS ben je als accountant ingeschreven voor de namiddag en wil je de voormiddag ook graag volgen? Mail dan even naar marketing@yuki.be en we zetten je mee op die lijst.

Terug naar overzicht