Nieuws

Yuki jaaroverzicht 2021

Sophie Bleys
|
21/12/2021

Als 2020 het jaar was van de flexibiliteit, dan was 2021 dat van de acrobatie. We plooiden ons dubbel om dagelijks oplossingen te blijven zoeken voor nieuwe uitdagingen. En dat deden we! Samen. Het is zeker: met zoveel lenigheid in de benen wordt 2022 het jaar van de flikflak. 

Benieuwd wat we nog gedaan hebben afgelopen jaar? Bekijk in onderstaande video het jaaroverzicht!

Lenigheid door veel te stretchen

Jij die elke dag zoveel souplesse aan de dag legt voor de steeds veranderende steunmaatregelen, subsidieaanvragen en inherent aan je job: wetgeving en fiscaliteit. Neem die souplesse mee in het gebruik van de software. Je zal merken: je krijgt van ons tijd cadeau. 

We blijven onszelf en de software ook stretchen. Dat deden we tijdens een hackathon: een innovatieve turnoefening van het developersteam met leden uit Spanje, Nederland en België. In 24u zoeken ze oplossingen voor optimalisaties in de software. 

Af en toe gingen we spagaat

(Digitale) meetings en trainingen waren een uitdaging. Met maar een half gezicht (ufff die mondmaskers) is connectie leggen moeilijker. Forum For the Future kreeg op het laatste nippertje een digitale invulling en ook de Yuki Gala partneravond verplaatsten we naar februari. Uitstel, geen afstel! Bekijk het zo: meer events om naar uit te kijken in 2022.  

Gesprongen: dat hebben we ook gedaan! 

Sprongetjes van geluk toen we collega’s en profwielrenners aanmoedigden tijdens de Container Cup en het WK Wielrennen. Onze sociale batterijen knipperden opnieuw groen. Heerlijk om jullie zo talrijk terug te zien. 

Aanvaarden doen we de nieuwe realiteit niet, maar we beginnen er wel onze weg in te vinden. Samen bundelen we onze krachten om te blijven innoveren! Reken in 2022 op ons als steunpilaar. 

 

Jouw seizoen zit er (toch voor eventjes) op. Geniet van een welverdiend kerstverlof. Yuki wenst jou veel knipogen, luchtkusjes en warme gestiek. 

Zalige feesten en vergeet niet af en toe te stretchen. 😉

 

 

Met vriendelijke groeten, 

Team Yuki 

Terug naar overzicht