Yuki klantencase Anthonissen
Nieuws

Boekhoudplatform Yuki op bezoek bij Groep Anthonissen

dorien@yuki.be
|
23/03/2016

Boekhoud- en advieskantoor Groep Anthonissen biedt aan zijn klanten in primeur voor de Kempen het digitale boekhoudpakket Yuki aan. Het heeft daarvoor een overeenkomst gesloten met de Nederlandse ontwikkelaar. “Met Yuki komt een radicale verandering in de klassieke manier van boekhouden”, zegt Gert Verhesen van het kantoor in Geel.

“De boekhouding verloopt volledig digitaal”, legt Verhesen uit. “De klant scant inkomende facturen in, wij verwerken die en een kwartier later kan de ondernemer ze digitaal raadplegen. Niet alleen van op zijn pc maar ook via zijn tablet of smartphone. Elk document is op eender welke plaats te raadplegen. Verder heb je de mogelijkheid om bijkomende kaften aan te maken om bijvoorbeeld je offertes en verslagen bij te houden.”

Voor wie is het? Iedereen die nieuwsgierig is naar de toekomst van het boekhouden!

Up to date

Dirk Schellens, directie Groep Anthonissen kantoor Herentals: “Vanaf nu geen over en weer gesleur meer met dikke kaften, geen telefoonverkeer meer om facturen op te sporen. De boekhouding en de cijfers zijn dagelijks up to date en overzichtelijk.”

Het boekhoudkantoor is eind vorig jaar het pakket beginnen testen bij een aantal klanten en hield onlangs (dinsdag 8 maart) een officiële lancering in Herentals, samen met mensen van Yuki. Groep Anthonissen beschikt over 8 vestigingen waar samen 85 mensen werken, en bedient zo’n 2.400 klanten.

Bron: Made in Kempen >

Bekijk hier het artikel in De Streekkrant.be >

Terug naar overzicht