yuki wensen 2019
Nieuws

Yuki is klaar voor een spetterend 2019!

dorien@yuki.be
|
2/01/2019

De beste wensen voor 2019!

Team Yuki staat te popelen om er een spetterend jaar van te maken. Laten we echter eerst terugblikken op een fantastisch 2018 door enkele hoogtepunten uit te lichten.

De Kwaliteitsmonitor

We begonnen 2018 met een knaller van formaat: Yuki is niet enkel meer de voorloper van de automatische verwerking, maar is nu ook de eerste software met automatische controle!

Hierdoor moet je veel minder tijd besteden aan de maandcontroles. De monitor geeft namelijk niet enkel een score op de gecontroleerde onderdelen, er worden ook instant acties ter verbetering gesuggereerd (bv. door automatische checks op o.a. ontbrekende bankafschriften, ontbrekende aan-en verkoopfacturen,…).

Eenmanszaken

Yuki is sinds 2018 beschikbaar voor je eenmanszaken! Dit betekent dat je op grootboekniveau naast het percentage voor btw-aftrekbaarheid ook een professioneel percentage kan toevoegen.

Hierdoor zal Yuki volledig automatisch de beroepskosten boeken! Wat voor privé gebruik bestemd is komt op de rekening courant van de eigenaar. Op onze help pagina vind je alle info hierover.

Feature Forum

Afgelopen jaar investeerden we extra energie om nog nauwer met jullie te kunnen samenwerken. Ons team besloot daarom om het Feature Forum op te richten, een online platform waar jullie de mogelijkheid krijgen om jullie ideeën en suggesties te pitchen.

Zo krijgen we meer inzicht in je gebruiksproces, en analyseren we deze ideeën om naar een steeds betere Yuki te streven.

Yuki Moves

25 oktober 2018 vulde Yuki Moves de Dockx Dome in Brussel. Het was de eerste keer dat Yuki een event van deze grootteorde organiseerde. Yuki wil inspireren en motiveren, en dit kon je letterlijk merken, voelen, horen en zien op Yuki Moves. Bekijk zeker onze aftermovie nog eens om de sfeer op te snuiven.

De kaap van 10.000 ondernemingen

Zoals je hierboven kan lezen werkte Team Yuki heel hard in 2018. We werden dan ook beloond voor ons harde werk: we overschreden de kaap van 10.000 Belgische ondernemingen die gebruik maken van ons platform. Het aantal aangesloten bedrijven verdubbelde voor het derde jaar op rij. Hiermee bevestigden we onze positie als sterkste groeier in de sector in 2018. Lees hier het volledige artikel.

En nog veel meer…

Verder realiseerden we nog heel wat andere projecten, waarvan we de belangrijkste hieronder hebben opgesomd.

  • Verzamelbestand van de btw-listing
  • Automatische herinneringen in meerdere talen
  • Exporteren van dagboeken met genummerde documenten
  • Verbetering van de Historische Import

We kijken terug op een succesvol 2018, en staan te popelen om er een spetterend 2019 van te maken!

Terug naar overzicht