Yukibe Meeting room
Nieuws

Antwerpen – Why change?

dorien@yuki.be
|
27/10/2016

Twee jaar geleden begon het voor Yuki België allemaal in Antwerpen, meer bepaald op het Eilandje. Startend in een kamer met 2 personen, later werden meerdere ruimtes bezet tot we uiteindelijk de living van het appartement vulden. Hier voelden én voelen we ons thuis. Geen wonder dus dat we, toen we onlangs moesten verhuizen vanwege ruimtegebrek voor de bijna 20 Yuki collega’s, wéér voor het Eilandje kozen voor het nieuw kantoor.

Waarom Antwerpen? Hier begon het allemaal voor Yuki. Ook hebben we de afgelopen jaren veel van onze collega’s aangetrokken die in de buurt wonen. Zelfs voor zij die verder wonen, is Antwerpen goed bereikbaar. En zit het verkeer weer even tegen in België, dan werken we toch gewoon van thuis uit!?

We geloven er in dat we de komende jaren onze groei en ontwikkeling vanuit hier kunnen voortzetten. Een bloeiende buurt, met veel ondernemerschap en innovatie. En niet te vergeten, uitzicht op het MAS én de Schelde.

Graag delen we ons nieuwe kantoor met ieder van jullie, ben je benieuwd, of wil je gewoon gezellig praten bij een koffie? Wees welkom!

Ons nieuwe Yuki adres

  • Rijnkaai 37  | 2000 Antwerpen
Terug naar overzicht