WinTax

Hoe werkt de koppeling?

WinTax is de meest geavanceerde ritagenda voor de personenvervoersbranche. Met de elektronische ritagenda wordt het plannen van ritten, personeel en voertuigen heel eenvoudig gemaakt. Bovendien automatiseer je ook vrijwel alle backoffice activiteiten, inclusief jouw facturatie.

Met de koppeling worden alle facturen en debiteurgegevens vanuit WinTax automatisch geboekt in de online Yuki boekhouding. Hiernaast haalt WinTax automatisch alle openstaande debiteurenposten op uit Yuki om zo eventuele aanmaningen te kunnen versturen. De koppeling is gratis te gebruiken i.c.m. WinTax Factuur.

Voordelen

  • Efficiënt

    Snelle en eenvoudige uitwisseling van gegevens tussen Yuki en de facturen in WinTax.

  • Inlezen van gegevens

    Automatiseer de import van grootboekmutaties naar WinTax Factuur.

Over Korton

Korton is al bijna twee decennia specialist op het gebied van kantoorautomatisering, internetoplossingen en softwareontwikkeling. Korton biedt klanten totaaloplossingen welke ondersteund worden met een 100% klantgerichte service.

Hoe de koppeling activeren?

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Marijke Jacobs via marijke@yuki.nl of op nummer 010 – 201 9734. Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met Korton. De contactpersoon voor de koppeling is Han Verkuyl en is te bereiken via h.verkuyl@korton.nl of op nummer 023 – 555 5060.

Terug naar overzicht