Hoe werkt de koppeling?

WeFact Standard is een online facturatie pakket, speciaal ontwikkeld voor de ondernemer. De ondernemer is in staat om foutloos, zonder boekhoudkennis en cursussen aan de slag te gaan.

WeFact Standard kan rechtstreeks communiceren met de webservice van Yuki. WeFact Standard weet precies welke gegevens nieuw of gewijzigd zijn en dus welke gegevens geëxporteerd moeten worden. Door de naadloze integratie met Yuki worden debiteuren en facturen dagelijks verwerkt in de boekhouding. Het gebruik van WeFact en Yuki zorgt voor een hand-in-hand samenwerking waarbij zowel de ondernemer als accountant een actueel inzicht hebben.

Voordelen

  • Met één muisklik

    Facturen maken zonder factuurnummering fouten of verkeerde BTW. Ook kan je periodiek online factureren. Daarnaast zit je boven op jouw openstaande facturen en stuur je makkelijk een herinnering na het verstrijken van een betaaltermijn via de facturatie software van WeFact.

  • Actueel inzicht

    Altijd een actueel en helder inzicht in jouw administratie. Ook van je BTW-aangifte!

  • Volledige vrijheid

    Het factuurprogramma WeFact Standard geeft je de volledig vrijheid om jouw huisstijl precies na te maken.

Over WeFact

WeFact was één van de eerste aanbieders van een product waarmee online factureren mogelijk was. Dankzij de ervaring zijn de producten van alle gemakken voorzien die een ondernemer nodig heeft. Kwaliteit, betrouwbaarheid en goede product ondersteuning.

Hoe de koppeling activeren?

Op deze helppagina vind je meer informatie over het activeren van deze koppeling. Deze koppeling maakt ook gebruik van de module “Yuki Factuur”, waardoor je deze module op voorhand dient te activeren in de Yuki Store.

Terug naar overzicht