Hoe werkt de koppeling?

Yuki én Trivec worden beide door veel horeca-uitbaters gebruikt. Met de koppeling is het mogelijk om je verkopen automatisch door te zetten naar Yuki. Je hoeft deze dus niet meer over te tikken en je hoeft ook geen exports en imports meer te doen. Alles wordt direct bijgewerkt in Yuki.

Tijdens het installatie-proces wordt er een koppeling gelegd tussen het kassasysteem en Yuki. Dankzij deze koppeling tussen Yuki en Trivec worden kastransacties automatisch doorgestuurd naar Yuki als kasafschriften zonder bijhorend document. Deze komen vervolgens in de workflow terecht en worden geboekt door de accountant. Klantinformatie, kortingen en BTW-codes (ook ICP) worden ook automatisch meegenomen.

Voordelen

  • Direct inzicht

    Alle aan- en verkoopcijfers opgesomd, resultaten uitgesplitst in producten of productgroepen en elk moment precies duidelijk wat je hebt verdiend.

  • Volledig online

    Je checkt alles waar je maar bent en als het jou uitkomt via je smartphone of laptop.

  • Zorg voor een professionele administratie met minder fouten

    Als je handmatig je boekhouding bijhoudt, moet je exporteren en importeren of zaken dubbel bijhouden. Geen gedoe meer dankzij de automatische link.

Over Trivec

Trivec of Euro Tap Control biedt een software voor kassasystemen. Een software die eenvoudig is in gebruik en eindeloos veel mogelijkheden biedt. De kassa kan overigens worden uitgebreid met mobiele oplossingen, meerdere printers en tapcontrole. Met andere woorden een totaaloplossing op maat van uw zaak.

Hoe de koppeling activeren?

De koppeling activeer je door contact op te nemen met Trivec support. Dit kan door een e-mail te sturen naar support@etc.be of telefonisch via het nummer +32 14 42 32 37. Deze koppeling maakt ook gebruik van de module “Yuki Factuur”, waardoor je deze module op voorhand dient te activeren in de Yuki Store.

Terug naar overzicht