TheNextBalance

Hoe werkt de koppeling?

Met het online kasboek van TheNextBalance.com kunnen ondernemers op dagelijkse basis de kas bijhouden en automatisch inschieten in de Yuki boekhouding. Het systeem is zo ontwikkeld dat de kas in no-time opgemaakt kan worden en de kans op fouten is vrijwel nihil. Alle gegevens worden veilig opgeslagen dus ondernemers kunnen altijd de historische ontwikkelingen van de omzet bekijken. Daarnaast kan de ondernemer onbeperkt gebruikers toevoegen met de daarbij behorende rechten. Op deze manier kan er samen worden gewerkt in het kasboek met verschillende gebruikers zoals; medewerkers, managers, eigenaren en accountants.

Voordelen

 • Tijdsbesparing

  Het online kasboek met slechts één druk op de knop naar de Yuki boekhouding sturen!

 • Onbeperkt aantal gebruikers

  Ongelimiteerd aantal gebruikers zonder extra kosten.

 • Beschikbaar op alle platformen

  Het online kasboek is zo ontwikkeld dat je het op iedere pc, laptop, tablet of smartphone kunt gebruiken. Het systeem draait in de browser en is volledig ‘responsive’.

 • Uitgebreide management analyses

  Uitgebreide analyses van omzet ontwikkelingen, omzet verschillen en omzet voorspellingen op basis van historische data.

Over TheNextBalance

TheNextBalance is een online kasboek. Het bijhouden van een kasboek is een must voor iedere ondernemer die werkt met contant geld. Dit kan vanaf nu veilig en simpel in de Cloud waardoor geld en tijd bespaart kan worden. Het kasboek is dan ook gekoppeld met Yuki waardoor de financiële gegevens met een klik op de knop naar de administratie doorgeschoten kunnen worden. Een goed kasboek bijhouden doe je met TheNextBalance.com!

Hoe de koppeling activeren?

Meer weten? Voor meer informatie en vragen kan je direct contact opnemen met TheNextBalance.com via deze link of info@TheNextSoftware.io. Deze koppeling maakt hiernaast ook gebruik van de module “Yuki Factuur”, waardoor je deze module op voorhand dient te activeren in de Yuki Store.

Terug naar overzicht