Prestashop

Hoe werkt de koppeling?

Verkoopfacturen die automatisch in de Yuki boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen met een Prestashop webshop is dit mogelijk. Met de Prestashop koppeling heb je nog minder omkijken naar je online boekhouding. Deze koppeling is de volgende stap in een zo veel mogelijk geautomatiseerde boekhouding.

De koppeling zorgt dat bestellingen die in PrestaShop staan automatisch worden doorgestuurd naar Yuki. Dit doorsturen gebeurt als de bestelling de status Payment Accepted of Remote Payment Accepted krijgt. Bij de verkoop van producten zal een bestelling vaak op voltooid gezet worden als de producten verzonden zijn. In geval van de verkoop van virtuele producten kan de status op voltooid gezet worden als de betaling is ontvangen.

Voordelen

  • Sneller en automatisch geboekt

    De Yuki Backoffice hoeft de documenten niet meer te controleren en te boeken. Via een webservice worden de verkoopfacturen uit de webshop volledig automatisch geboekt in de online Yuki boekhouding.

  • Direct inzicht

    Alle in- en verkoopcijfers opgesomd, resultaten uitgesplitst in producten of productgroepen en elk moment exact duidelijk wat je hebt verdiend.

  • Btw aangifte zo gedaan

    Als je handmatig je boekhouding bijhoudt, is belastingaangifte doen meestal een hele klus. Met Yuki ben je sneller klaar, omdat bijna alles volledig automatisch wordt verwerkt.

Over Sponiza IT

Sponiza IT ontwikkelt software voor het koppelen van online systemen. Dat betekent dat gegevens van het ene systeem, bijvoorbeeld bestellingen in een webwinkel, automatisch doorgezet worden naar een ander systeem, bijvoorbeeld een online boekhoudpakket. Bekijk alle webwinkel koppelingen van Sponiza IT via www.webwinkelfacturen.nl.

Hoe de koppeling activeren?

Je kunt de koppeling eerst 30 dagen gratis uit proberen. Deze gratis periode wordt niet automatisch omgezet in een betaald contract. Je ontvangt een aparte email waarmee je het gebruik van de koppeling kunt verlengen. Wil je verlengen dan betaal je € 72,00, € 120,00 of € 170,00 per jaar afhankelijk van het aantal facturen dat je verstuurt.

De handleiding om de koppeling tussen Yuki en Prestashop te activeren kun je hier downloaden. Deze koppeling maakt ook gebruik van de module “Yuki Factuur”, waardoor je deze module op voorhand dient te activeren in de Yuki Store.

Terug naar overzicht