Ondernemingsradar

Hoe werkt de koppeling?

Ondernemingsradar is een nieuw en innovatief adviesinstrument in de cloud. Door de integratie met Yuki worden de gegevens met slechts 1 muisklik uitgelezen en bewaard. Zo zijn de rapporten & interactieve tools onmiddellijk beschikbaar voor de advisering van de ondernemer.

Je wordt meer dan ooit de rechterhand van de ondernemer!

Voordelen

 • Van Yuki boekhouding naar strategische analyse in één klik

  Voortaan is de analyse van uw cijfers slechts één muisklik verwijderd. De gegevens worden rechtstreeks vanuit Yuki gelezen en via de modernste presentatietechnieken worden de cijfers geanalyseerd en gepresenteerd op een zeer inzichtelijke en heldere wijze. Deze nieuwe vorm van analyseren is verrijkt met interactieve tools (oa cashflowoptimalisatie) waarmee zeer snel details en evoluties geconsulteerd kunnen worden.

 • Business plan opmaken vertrekkende van de meest recente cijfers

  Met de module ‘Mijn Plan’ start u vanuit de laatste Yuki gegevens en bouwt u een toekomstplan op. In enkele eenvoudige stappen kent u de impact van nieuwe investeringen, loonindexeringen, waardeverminderingen, leningen, kostenverhoging/verlaging en nog veel meer.

 • een waarde-indicatie van ieder bedrijf

  Waardebepaling is zeer complex. Er is evenwel behoefte aan een methode die een snelle indicatie geeft over de waarde en de evolutie hier van. Wordt het bedrijf meer of minder waard? De Ondernemingsradar waarde-indicatie geeft de volledige berekening weer samen met sprekende grafieken en ondersteunende tekst.

Over Ondernemingsradar

Sneller en beter advies dankzij dynamische cijfers! Iedere accountant of boekhouder kan een ondernemer helpen om zijn bedrijf beter te begrijpen en te managen dankzij Ondernemingsradar. Het maakt de jaarrekening dynamisch en rapporteert over de financiële gezondheid, trends, sterktes en zwaktes, financiële ratio’s en indicatieve waarde van ieder bedrijf. Dit via innovatieve instrumenten om ondernemingen te vergelijken, zelf sectoranalyses & concurrentiestudies op te maken, de cashflow cyclus te optimaliseren, een businessplan op te maken vertrekkende van de Yuki boekhouding, deze rapporten te delen met uw klant en nog veel meer..

Hoe de koppeling activeren?

 1. Vraag de activatie van de koppeling aan bij Ondernemingsradar. Deze is gratis.
 2. Bekijk de instructievideo hoe u uw administratie kan registreren
 3. Rapport, analyse, vergelijking, … zijn klaar voor gebruik.
Terug naar overzicht