Dation Rijschool Software

Hoe werkt de koppeling?

Met de koppeling tussen Yuki en Dation Dashboard kun je de gegevens van jouw debiteren en gefactureerde omzet exporteren naar Yuki. Voor de koppeling met Yuki heb je de module Advance nodig.

Voor de koppeling met Yuki heb je de module Advance nodig.

Voordelen

  • Automatische workflows

    Met Yuki Dation kun je jouw werkprocessen vereenvoudigen, leuker en zelfs succesvoller te maken!

Over Dation

Dation is een toonaangevende leverancier van planning en administratiesoftware voor de rijschoolbranche. Momenteel werken dagelijks ruim 525 rijscholen met de administratie software van Dation om hun dagelijkse activiteiten te ondersteunen. Daarnaast maken continu meer dan 30.000 leerlingen regelmatig gebruik van het leerling portaal om de actuele status van hun cursus te bekijken of om zelf lessen te plannen via Internet.

Het doel is om het runnen van jouw bedrijf en werkprocessen te vereenvoudigen, leuker en zelfs succesvoller te maken. Ze willen niet alleen goede software én goede ondersteuning bieden, ze willen een belangrijke bijdrage leveren aan het succes en de groei van jouw rijschool!

Hoe de koppeling activeren?

Voor meer informatie en vragen kunt u u contact opnemen met Shirley Elgers via shirley@yuki.nl of op nummer 010-2019734. Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met Dation. Op deze helppagina staat uitgelegd waar je jouw API-sleutel en Administratie-ID kan terugvinden in jouw Yuki administratie.

Terug naar overzicht