CaseWare Connector Financieel

Efficiëntie in het samenstellen van de jaarrekening. Wissel financiële gegevens uit tussen de financiële administratie software en de CaseWare jaarrekening. Jouw cijfers zijn altijd up-to-date!

Hoe werkt de koppeling?

Voor de financiële administratie en het samenstellen van de jaarrekening worden verschillende, gespecialiseerde softwarepakketten gebruikt. Het handmatig exporteren van gegevens uit het ene pakket naar het andere is vaak een lastige klus. Niet alleen omdat het tijdrovend is, maar ook omdat de kans op fouten toeneemt.

De CaseWare Connector Yuki Online Financieel lost dit probleem snel en eenvoudig op. Deze toepassing legt een realtime koppeling tussen jouw financiële administratie in Yuki en de accountancy software van CaseWare Working Papers. Het uitwisselen van gegevens gaat daarna vanzelf.

Voordelen

  • Efficiënt

    Snelle en eenvoudige uitwisseling van gegevens tussen Yuki en CaseWare. Gegevens worden volledig gesynchroniseerd en de beginbalans klopt.

  • Je cijfers altijd up-to-date!

    Automatisch inlezen van gegevens. Automatiseer de import van grootboekmutaties uit Yuki naar CaseWare.

  • Foutloze rapportage

    Geen fouten meer als gevolg van handmatige import.

Over Pragmatools

Pragmatools, verdeler van CaseWare voor België en Luxemburg, biedt je een geïntegreerde oplossing die de volledige workflow van je accountancy- of boekhouders praktijk centraliseert, digitaliseert en automatiseert. Je werkproces wordt efficiënter en je cijfers zijn altijd up-to-date!
Door de uniforme werkwijze kunnen verschillende personen binnen je kantoor verder werken in dezelfde dossiers. PragmaTools werkt nauwgezet volgens de richtlijnen van het IAB (Instituut voor Accountants en Belastingconsulenten) en het BIBF (Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten). Hierdoor ben je steeds zeker dat je volgens de laatste nationale en internationale regelgeving werkt.

Hoe de koppeling activeren?

Werk je nog niet met Caseware? Maak dan kennis met de meest complete rapporteringstool en vraag hier gratis een demo aan.
Werk je al wel met Caseware? Mooi! Voor haar bestaande klanten heeft CaseWare de mogelijkheid optimaal te koppelen met Yuki via de Connector Financieel. Je kan deze Connector eenvoudig toevoegen aan de CaseWare omgeving. Een video vind je alvast hier. Op deze helppagina staat uitgelegd waar je jouw API-sleutel en Administratie-ID kan terugvinden in jouw Yuki administratie.

Terug naar overzicht