Buttons for cleaners

Hoe werkt de koppeling?

De integratie tussen Yuki zorgt ervoor dat de verkoopfacturen direct ingelezen kunnen worden van uit ButtonsforCleaners naar Yuki. In de oplossing zoeken we continue naar problemen in de planning. Van afwezigheden van personeel tot het ontbreken van de juiste competentie om een opdracht uit te voeren.

ButtonsforCleaners kent 2 online specifieke oplossingen om personeelsbeheer, klantenbeheer, planning & facturatie voor bedrijven actief in de onderhouds- en schoonmaaksector efficiënter te laten werken. Gekoppeld aan verschillende apps voor inspectie en uitvoerders kan men alles digitaal beheren waardoor er meer tijd is om het personeel op te volgen en klanten meer tijd te geven in de opvolging ervan.

Voordelen

  • Geen dubbele registratie van gegevens
  • Foutloze boekingen
  • Tijdsbesparend

Over ButtonsforCleaners

ButtonsforCleaning richt zich specifiek op de schoonmaak- en onderhoudswereld. Gezien de complexiteit van deze nichesector kunnen ze met dit specifieke product voor deze unieke markt beantwoorden aan alle complexe vraagstukken betreffende planning en facturatie van deze sector. Zowel klassieke schoonmaak, industriële schoonmaak, alsook glaswas en ontstoppingsdiensten kunnen hun gehele administratie digitaal laten verlopen. Hiernaast bieden ze ook een app voor de digitale werkbon.

Hoe de koppeling activeren?

Meer weten? En concreet hoe je de koppeling kan activeren? ButtonsforCleaners laat je graag zien wat de koppeling voor je kan betekenen. Vraag nu een gratis demo aan.

Op deze helppagina staat uitgelegd waar je jouw API-sleutel en Administratie-Id kan terugvinden in jouw Yuki administratie. Deze koppeling maakt hiernaastgebruik van de module “Yuki Factuur”, waardoor je deze module op voorhand dient te activeren in de Yuki Store.

Terug naar overzicht