Door Akti en Yuki aan elkaar te koppelen, kies je voor maximale efficiëntie en schakel je alle mogelijke fouten uit. Je aankoop- en verkoopfacturen en de betalingen ervan worden met één klik gesynchroniseerd tussen beide systemen. Je boekhouding wordt meteen bijgewerkt en je weet dus direct hoe je bedrijf er in realtime voor staat. Op kantoor, of onderweg. Is het leven niet mooi?

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling tussen Akti (CRM + ERP) en Yuki (Boekhouding) laat je genieten van de kracht van beide applicaties. Je beschikt op elk ogenblik over al je actuele boekhoudkundige gegevens. Je facturatie flow is slim geautomatiseerd en verloopt daarom vlot, snel en correct. Stuur niet langer documenten naar je boekhouder en zeg adieu aan boekhoudkundige declaraties die achterstand dreigen op te lopen.

Voordelen

  • Gemakkelijke, veilige en geautomatiseerde workflow

    Verlies niet langer tijd met het bijeenzoeken, printen en sorteren van je boekhoudkundige aankoopdocumenten (met inbegrip van onkostennota’s /kassabonnen) en verkoopfacturen voor je boekhouder. Vermijd fouten en het handmatig invoeren van alle betalingen. Dankzij Akti voer je alles snel en eenvoudig in. En met één klik synchroniseer je je gegevens met Yuki. Factureren wordt een plezier.

  • Een krachtige, uitgebreide oplossing

    Akti voldoet aan alle commerciële en administratieve beheer behoeften van een KMO. De kwaliteit is van hetzelfde hoge niveau als Yuki. Combineer de twee applicaties en geniet van een complete, geautomatiseerde en professionele beheeroplossing. Zonder verborgen kosten, zonder kopzorgen.

  • Intuïtief en gebruiksvriendelijk

    Je beschikt over een complete oplossing voor het beheer van de prestaties van je bedrijf. Gebruiksvriendelijk om al je teams van medewerkers snel en efficiënt te laten samenwerken zonder informatie te verliezen. Akti is eenvoudig te gebruiken en de integratie met Yuki is beveiligd.

Hoe de koppeling activeren?

Ben je al gebruiker van Akti? Hier vind je hoe je de koppeling correct instelt. Deze koppeling maakt gebruik van de module “Yuki Factuur”. Deze moet dus op voorhand geactiveerd worden in de Yuki Store.

Heb je nog geen Akti? Alle informatie vind je hier. Registreer je online voor een gratis 14-dagen trial. Geen kredietkaart nodig, geheel vrijblijvend en zonder beperkingen.

Terug naar overzicht