Klaar om met Yuki te starten?

 

Ontvang 1 jaar lang 50% korting op je Yuki-bundel

Sta je te popelen om met Yuki te starten, maar werkt je huidige accountant nog niet met Yuki? Of ken je een accountant die overrompeld wordt door al het werk en nog kan groeien in efficiëntie? Laat het ons dan weten via het formulier en maak kans op 50% korting.

Hoe dan? Simpel!

Nadat jij het formulier hebt ingevuld, nemen wij contact op met je accountant. Wanneer we een gesprek met de accountant plannen, sturen we jou een apéro box t.w.v. 30 euro op als bedankje. Voor je accountant nemen we lekkere koffiekoeken mee voor tijdens het gesprek.

Start jouw aangeraden accountant met Yuki? Dan krijg jij één jaar lang 50% korting op je bundel. Daarenboven krijgt je accountant een gratis training. Zo leert de accountant de ins en outs van Yuki kennen, kan die optimaal voor zijn klanten aan de slag en kunnen zij steeds bij een opgeleide accountant terecht. Win = win dus.

Raad nu een accountant aan en ontvang één jaar lang 50% korting op je bundel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Benieuwd wat Yuki voor jou kan betekenen?

Ontdek in 3 minuten hoe Yuki jou helpt in het efficiënt opvolgen van je administratie en financiën. Geen Excel-lijstjes, uitpuilende portemonnees of administratieve rompslomp meer. Want Yuki is ontstaan voor én door jou – zodat jij kan bezig zijn met de kern van de zaak: jouw zaak.

Of plan een gesprek met ons in zodat we het je in geuren en kleuren kunnen tonen.