Peter, zaakvoerder bij McDonald’s, vertelt…

Automatische administratie met Yuki – 0% tijdinvestering, maximum efficiëntie

 

Focus op core business

“Hou tijd over voor de dingen waar je goed in bent en die vooral veel leuker zijn om te doen dan boekhouden en administratie bijhouden. Mijn werk is het runnen van restaurants. De informatica en boekhoudkundige kwesties laat ik dus maar wat graag aan mijn accountant over.”

Zeg handmatig invoerwerk vaarwel

“Weg met het handmatige en enigszins ‘domme’ invoerwerk, op naar real time analyse van je cijfers, direct bijsturen op basis van je laatste resultaten en automatische, maandelijkse rapportages. Dit bespaart niet alleen enorm veel tijd, maar ook mankracht. Dit zowel in mijn eigen restaurants als aan de kant van mijn accountant. Ik ben minder manuren kwijt aan financiële werkzaamheden en mijn boekhouder minder aan invoerwerk.”

Verbeterde samenwerking met accountant

“Omdat zowel hij als wij minder tijd en minder mensen hoeven te spenderen aan het puur invoeren en verwerken van cijfers verwacht ik dat onze gesprekken in de toekomst meer en meer zullen gaan over de analyse van de cijfers en over toekomstgericht bedrijfsadvies. Die ruimte creëren we op dit moment dankzij het automatische en razendsnelle boekhouden via Yuki, en dat tegen een zeer concurrentiële prijs.”

0% fouten, 0 uur investering

“Tijdens de testperiode lieten we ons oude boekhoudprogramma nog 6 maanden simultaan met Yuki lopen. We wilden immers 100% zeker weten dat Yuki geen fouten zou maken. Het programma bleek absoluut foutloos te functioneren, en dus zijn we per januari 2017 met alle restaurants en onze gehele financiële administratie volledig overgestapt op Yuki.”

McDonald’s

“We doen het elke dag zo goed mogelijk, maar het kan nog beter.” Dat is het devies van McDonald’s België. Wie vandaag binnen springt bij McDonald’s krijgt heel wat meer dan een ‘snelle hap’. Bij McDonald’s ontdekken klanten klassiekers en nieuwe producten die aansluiten bij de smaak van de Belg. De keten wil vooruit, zonder ook maar één duimbreed toe te geven op kwaliteit, hygiëne en respect voor mensen en de wereld waarin we leven.”

Zoek een Yuki partner bij jou in de buurt!

Wil jij als ondernemer ook met Yuki werken? Zoek dan een accountant bij jou in de buurt met onze partnerlocator. 

Bekijk meer cases