Accountantskantoor Cynex

Wij zijn de vertrouwenspersoon van onze ondernemers

 

Strategisch advies

Jeroen Meens, zaakvoerder van Cynex, vertelt: “Yuki gaat uit van de ondernemer en geeft je als accountant de kans je daadwerkelijk te profileren als bedrijfsadviseur. De accountant van de toekomst biedt de boekhouding volledig gerobotiseerd en zelfs gratis aan. De toegevoegde waarde van de accountant is dan zijn rol als vertrouwenspersoon die begrijpelijk, strategisch advies geeft. Cynex biedt dankzij de verregaande digitalisering en integratie nu al een voor meer dan 70% geautomatiseerd dienstenpakket aan.”

Wij helpen ondernemers hun business optimaal te runnen, de taal achter hun cijfers te begrijpen, en geven houvast voor de toekomst. Wij noemen het: gidsen in groei.

Jeroen Meens- Zaakvoerder Cynex

Creatieve destructie

“De grootste fout die veel accountants in mijn optiek maken – hoe begrijpelijk ook – is dat ze uitgaan van de bestaande situatie als ze willen verbeteren, veranderen of groeien. Van een oude plek kan je niets nieuws zien. Innovatie komt altijd van buitenaf.”

Wil je meer te weten komen over Cynex en het gebruik van Yuki ten voordele van hun ondernemers? Download via de form hieronder de whitepaper en ontvang deze onmiddellijk in je mailbox!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bekijk meer cases