Accountantskantoor BOFIDI

Ruimte om te ondernemen dankzij gestructureerde, digitale administratie

 

Intensieve samenwerking

We hebben door het gebruik van Yuki, in tegenstelling tot wat men misschien zou denken, een veel nauwer contact met onze klanten. Vragen over ontbrekende documenten van openstaande betalingen worden veel sneller opgevolgd maar ook de veel snellere beschikbaarheid van cijfers leidt dikwijls tot bijkomende vragen, waardoor we dan weer extra advies kunnen geven. Een telefonische bespreking of een korte Skypemeeting op basis van wat ofwel wij ofwel onze klant ziet in Yuki kan snel verheldering of nieuwe inzichten geven.

BOFIDI

Een goed gestructureerde administratie is een belangrijk instrument voor analyse en planning, voor budgettering en herberekening, voor visie en toekomst. BOFIDI maakt zich sterk voor deze structuur én het toekomstgerichte ondernemersadvies dat hier uit voortvloeit.

One-stop-shop voor ondernemers

Door steeds meer adviseurs en gespecialiseerde partners per klant te betrekken, verwachten we een one-stop-shop te worden waar onze klanten met letterlijk al hun financiële, fiscale en juridische vragen terecht kunnen.

Wil jij ook de beste technologie voor jouw kantoor ontdekken? Neem dan snel contact met ons op via het formulier hieronder!

Bekijk meer cases