Accountantskantoor Groep Anthonissen

Groep Anthonissen luistert naar hun klanten

 

Op vraag van de klant

De klant van nu wil continu inzicht, wil direct zien wat de impact van die ene factuur op zijn bedrijfsvoering is, is steeds prijsbewuster, wil minder betalen voor uitvoerende werkzaamheden, wil zijn zaak runnen op basis van up-to-date cijfers in plaats van achterhaalde gegevens, de klant ‘eist’ digitalisering van zijn boekhouder.

Integratie en automatisatie

Softwareoplossingen zijn overduidelijk superbelangrijk voor Anthonissen. Bert de Bie, zaakvoerder van Groep Anthonissen, vertelt: “En dan bedoel ik zeer zeker niet alleen boekhoudsoftware, maar software die alle bedrijfsprocessen met elkaar verbindt. Die onderlinge integratie vind ik zelfs doorslaggevend bij de keuze voor een softwarepakket. We kiezen nog liever voor een programma in ontwikkeling en met een visie, dat optimaal te koppelen is dan voor stand-alone software die zich volledig afschermt van andere toepassingen. Gelukkig hoeven we dankzij Yuki niet te kiezen tussen kwaliteit en optimale koppelmogelijkheden.”

De ondernemer is aan het veranderen: die wil niet meer terugkijken op het afgelopen jaar, maar dagelijks inzicht in zijn cijfers.

Bert de Bie – Zaakvoerder Groep Anthonissen

Leuker & sneller werken

“Het werken is er nog leuker op geworden,” vindt Bert. “Je hebt alle cliëntdossiers altijd bij de hand, hoeft geen kelders meer in te duiken om papieren te zoeken en communiceert razendsnel met je cliënt. Daar komt bij dat de hele administratie stukken transparanter is. Dit vermindert de kans op fouten enorm.

Continu paraat

Bert: “Boekhouders krijgen niet meer eens per kwartaal een hele stapel cijfers binnen, maar krijgen nu elke dag mutaties, facturen en overzichten aangeleverd. De druk is hiermee gespreid over het jaar, maar leidt tegelijkertijd tot de nieuwe druk om continu alert te zijn, om continu paraat te staan.”

Opleiding

Niet alleen de klanten maar ook de medewerkers krijgen een interne opleiding in Yuki. Bert: “Niet omdat Yuki moeilijk in gebruik is, integendeel, maar om ervoor te zorgen dat iedereen echt alle ins en outs van Yuki leert kennen, zodat iedereen optimaal kan profiteren van alle mogelijkheden die het programma biedt.”

Wil je meer te weten komen over hoe Groep Anthonissen voordeel haalt met Yuki? Download dan hier de whitepaper.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bekijk meer cases