Accountantskantoor Acctive

Acctive heeft een duidelijke toekomstvisie

 

Reële meerwaarde creëren

Acctive is een IAB-erkend accountantskantoor uit Antwerpen met een sterke toekomstvisie, waarin de accountant uiteindelijk als financieel directeur naast de ondernemer komt te staan. Het klantenprofiel is divers, vertelt Lander Marrannes: “Ongeveer 5% van onze klanten zijn kleine vennootschappen, managementvennootschappen en eenmanszaken. Nog eens 5 tot 10% bestaat uit grote internationale groepen en dochters van beursgenoteerde ondernemingen, bedrijven met honderden werknemers. De rest van onze klanten zijn de typische Belgische kmo’s. Voor elk van die klanten streven we ernaar om onze fiscale expertise om te zetten in een reële meerwaarde.”

We hebben nu technologie om een inkomende factuur automatisch op lijnniveau te verwerken. Twee jaar geleden was dat nog toekomstmuziek, terwijl het nu basisfunctionaliteit is.

Lander Marranes- Zaakvoerder Acctive

Zoveel mogelijk automatiseren

“Als je geen personeel vindt, moet je meer doen met hetzelfde aantal mensen,” stelt Lander. “Sinds enkele jaren is onze visie dan ook eenvoudig: zoveel mogelijk automatiseren.” Lander is ervan overtuigd dat over 10 jaar 99% van het werk dat accountants momenteel doen geautomatiseerd zal verlopen.

Yuki maakt visie waar

“Veel pakketten beweren dat ze boekingen automatiseren, in realiteit worden facturen ingescand en worden ze achter de schermen manueel ingeput door externe, vaak in het buitenland maar vaak moet je je boekingen dan voorkauwen, worden ze daar door mensen verwerkt en komen ze dan bij je terug. Yuki is de enige die automatiseren echt waarmaakt.”

Wil jij ook de beste technologie voor jouw kantoor ontdekken? Neem dan snel contact met ons op via het formulier hieronder!

Bekijk meer cases