Yuki boekhouden is sexy
Blog

Boekhouden en sexy: zo doen we het

Dorien
|
5/06/2018

 

Boekhouden en ‘sexy’: het zijn geen termen die spontaan met elkaar verbonden worden, tenzij er pakweg een Matthew McConaughey bij komt kijken. Leve Yuki, want zij gaan de uitdaging aan: door robotisering maken ze boekhouden opnieuw sexy voor bedrijven en boekhouders. Of toch sexyer. Lees hier hoe ze dat precies doen.

Van grafiekjes word ik opgewonden

Wist je dat er mensen zijn die opgewonden raken van tabelletjes? Ze bestaan. Wanneer alle cijfers dankzij slimme software zelfs in real-time verschijnen, gaan zij helemaal door hun dak! Je krijgt dan een handig overzicht van de stand van zaken op elk moment. Dat alle nieuwe data snel verwerkt worden, zorgt ervoor dat de onweerstaanbare taartdiagrammen, lijstjes en het overzicht van uitgaven en inkomsten meteen glashelder zijn. Wanneer dat in jouw ogen allemaal even ‘doorzichtig’ en verleidelijk is als een streepje kant, blijf je daar niet onverschillig bij. Waar het uiteindelijk echt om draait, is dat je zo beter begrijpt wat er achter de tabelletjes schuilgaat, en zo weet jij wanneer de tijd rijp is voor ACTIE!

Mijn handtas zit niet meer vol ticketjes, maar biedt plaats aan een bomvolle agenda

Soms moet je diep in je handtas graven om de weg naar die perfecte, rode lippenstift terug te vinden tussen duizenden kassaticketjes. Door een zoveelste treinvertraging of die (lichte) verslaving aan je smartphone verlies je al genoeg kostbare tijd. Door digitaal boekhouden verlies je niet langer papier en tijd, en bijgevolg ook geen geld. Géén verplichte verplaatsing of nodeloze administratie met je boekhouder. De vrijgekomen tijd kan je gebruiken om eindelijk die wilde plannen op je to-do-lijstje uit te voeren. Hallo daar: quality time op de sofa en dagje shoppen! Dan nog een reminder naar je partner: ‘Date Night?!’

Goed zicht op je business, betekent meer geld. Meer geld is sexy

Volg me even in deze redenering: door geautomatiseerd boekhouden krijg je een beter zicht op je zaken en kan je je dus concentreren op de écht belangrijke beslissingen. Investeren of toch nog even wachten? Een extra kracht in dienst nemen? Allemaal zaken die je geld kunnen opbrengen en je geen tijd doen verliezen. En meer geld, het heeft toch ook iets sexy, nee?

Jouw kantoor meer sexy maken?

Automatiseer onnodig handwerk in 10 eenvoudige stappen. Je kunt je handen beter voor nuttigere dingen gebruiken.

7 op 7 paraat

Een boekhouding die honderd procent gerobotiseerd loopt, staat dag en nacht paraat. Géén excuus is dan nog valabel en je hoort nooit ‘vanavond niet’ wanneer de goesting om alles te updaten onhoudbaar is. Bij gerobotiseerd boekhouden kan je namelijk vanaf eender welke locatie, en via alle gangbare platformen, bij je boekhouding terecht. Wat sociale media doet voor de relatie met je vrienden, doen platformen zoals Yuki voor je relatie met je boekhouder. Onduidelijkheden? Vragen over bepaalde documenten? Je kan via Yuki met al je vragen bij je boekhouder terecht.

Strakke verschijning

Het oog wil ook wat, zelfs tijdens het nakijken van de boekhouding. In plaats van te verdrinken in tabelletjes zorgen cloud-boekhouden en administratie-platformen ervoor dat je dankzij hun strak design op een vlotte manier door het bos de bomen ziet. Een handig dashboard en een userfriendly interface: daarvan springen mijn ogen uit hun kassen. Of ligt het aan mij?

Artificiële intelligentie is het nieuwe sexy

Als slim het nieuwe sexy is, dan geldt dit zéker voor je artificieel intelligente boekhouding. Een groot deel van je administratie wordt dan namelijk automatisch verwerkt, allemaal dankzij het zelflerende karakter van de software. Vergeet de schattige Wall-E en sciencefictionfilms met robots of met Tom Cruise: jouw slimme boekhouding maakt artificiële intelligentie vandaag al tastbaar. Hoe aantrekkelijk is dat!

Minder papier = meer bomen. Een beter milieu is sexy.

Meer en meer bedrijven zetten in op paperless. Dat doet niet alleen de groenen onder ons juichen, maar biedt voor iedereen voordelen. Uiteraard: je maakt er je administratie zoveel efficiënter mee! Een ander, meer maatschappelijk voordeel, is dat paperless organisaties ook een lagere ecologische voetafdruk nalaten. Akkoord, er is discussie over de ecologische impact van digitale oplossingen, maar er is wel een consensus dat minder papier de CO2-uitstoot positief beïnvloedt. En zijn milieuactivisten eigenlijk niet de nieuwe sekssymbolen van deze tijd?

Blog

Yuki Partner Gala 2022: het bal van de boekhouder

Lees meer
Case

Bofidi

Lees meer
strafverhaal uw zuster boox
Blog

#strafverhaal – Uw Zuster in de Zevende Hemel dankzij hun accountant.

Lees meer