Blog

Hoe maak je kans op een Yuki Award?

Judith
|
24/11/2022

Visma | yuki reikt jaarlijks zes awards uit aan partners die fantastische resultaten hebben behaald op het gebied van groei, tevredenheid, kwaliteit, tijdigheid en automatisering. Dit doen we op het Yuki Partner Gala, een magische avond waarop we onze partners in de bloemetjes zetten voor al hun harde werk, doorzettingsvermogen en geboekte successen.

Maar nu rest de vraag: wat maakt jouw kantoor nu net een winnaar? We leggen het je hier kort uit.

Product Leadership Award

De Product Leadership Award is toch wel een van de grootste awards die we uitreiken op het Yuki Partner Gala. Deze award draait om automatisering, innovatie, productleiderschap en daarom ook het optimaal gebruik van de kwaliteitsmonitor. Wie heeft het beste rapportcijfer over alle administraties? Oftewel, welk kantoor weet het boekhoudplatform van Yuki het beste in te zetten? En welke partner volgt de software updates op de voet? Soda verwerkingsregels, Caro automatisaties… you name it!

Fastgrowing Award

De naam zegt het al… deze award is voor de snelle groeiers. Voor deze award worden kantoren genomineerd die binnen één jaar het snelst gegroeid zijn in aantal administraties op Yuki. Dat maakt dat ze ook beschikken over excellente Yuki-kennis. We zijn énorm benieuwd, welk kantoor is dit jaar de hardste groeier?

Customer Intimacy Award

Deze award staat volledig in teken van de klant. Als winnaar van de Customer Intimacy Award weet je als geen ander de klant centraal te stellen. Scoort jouw kantoor het hoogst op het gebied van klanttevredenheid en snelheid van het verwerken van transacties? En kan jouw kantoor de harten van je klanten overwinnen? Dan zien we jullie misschien wel op het podium dit jaar.

Miss & Mister Yuki Award

De Miss en Mister Yuki zijn échte Yuki ambassadeurs. Ze ademen Yuki, en vertellen iedereen vol enthousiasme over alle mogelijkheden en voordelen. Ze belichamen alles waar wij voor staan bij Yuki en dragen die boodschap uit aan iedereen die het horen wil. Er gaat tenslotte niets boven Yuki!

Deze awards zijn als enige twee niet gebaseerd op data, maar op de input van jouw Customer Success Professional en Customer Support Hero. Spannend!

Yuki Operational Excellence Award

De Operational Excellence Award combineert alle voorgaande kwaliteiten, van product tot promotie, in één award. Met deze prijs heb je dan ook meteen de hoofdvogel van de avond afgeschoten. De gelijknamige award gaat dan ook naar de partner die op alle gebieden het beste heeft gepresteerd. De partner die het beste uitblinkt op alle vlakken: digitalisering, automatisering én klanttevredenheid. Wie is de beste leerling van de klas? 

 

Wil jij volgend jaar ook in de prijzen vallen? Op donderdag 9 februari 2023 opent de Portal of Happiness opnieuw haar deuren op een gloednieuwe locatie. Wie o wie mogen we dan op het podium feliciteren met een felbegeerde Yuki Award?

Blik terug op het Partner Gala 2022!

Blog

E-book: Hét traject naar betrokken medewerkers binnen jouw accountantskantoor

Lees meer
Yuki Masterclass 2022
Evenement

Schrijf je in voor de Yuki Masterclass!

Lees meer
Nieuws

Yuki jaaroverzicht 2021

Lees meer