Blog

Opname webinar Arjen Banach: over bedrijfscultuur en digitalisering

Sophie
|
18/06/2021

Wie is Arjen Banach?

Arjen Banach is auteur, spreker en Chief Happiness Officer. Met zijn kijk op de toekomst van organiseren, heeft hij al vele organisaties geholpen bij verandering. Daarbij richt hij zich op vooruitgang en de menselijke factor, want een bedrijf zonder enthousiaste medewerkers is niet toekomstbestendig.

Waar het webinar over gaat?

Als we kijken naar accountantskantoren dan draait het veranderingsvraagstuk volgens Arjen in eerste plaats niet om digitalisering, wel om bedrijfscultuur. Want er moet eerst voldoende draagvlak zijn binnen de organisatie om zo’n verandering te omarmen. Bovendien staat digitalisering ons allemaal te wachten.

Arjen vertelt over hoe werkgeluk en bedrijfscultuur zich verhouden ten opzichte van verandering en digitalisering binnen de accountancysector. En of dit ten koste gaat van de klantenservice. Zijn antwoord: durf de volgorde omdraaien. Je kan pas succesvol digitaliseren en een betere service bieden aan klanten als je je medewerkers centraal zet. Zij bepalen het succes van je onderneming. 

Arjen Banach geeft een inkijk in wat de essentiële ingrediënten zijn voor een inspirerende organisatiecultuur, niet gefocust op voortgang maar op vooruitgang. Hij geeft ook een antwoord op de vraag hoe je ondernemerschap boost binnen de organisatie. En of medewerkers wel voldoende context en ondersteuning krijgen om zich aan een digitale realiteit aan te passen. 

Vul je gegevens in en bekijk de opname van het volledige webinar

Klaar om je boekhouding naar het volgende niveau te tillen?

Blog

Steven Van Belleghem: De organisatie van de toekomst

Lees meer
strafverhaal allsee europe boekhouding lagae
Blog

#strafverhaal – Dankzij Boekhouding Lagae heeft Guillaume een helder beeld op zijn cijfers.

Lees meer
accountants bij ondernemers in crisistijd
Blog

De rol van accountants bij ondernemingen in crisistijd

Lees meer