Je onderneming een boost geven?

Yuki Verkoop is volledig vernieuwd, met meer mogelijkheden voor nog meer resultaat. Til zo jouw onderneming naar het volgende niveau.

 • Volledig vernieuwde facturatie, in je eigen stijl

  Nog makkelijker digitale facturen in jouw eigen huisstijl opstellen en verzenden, met 5 gloednieuwe templates en vele kleuropties!

 • Voeg verschillende bijlagen toe aan je facturen

  Laad direct een bijlage op bij het aanmaken van je factuur of kies één uit je archief. Voeg je algemene voorwaarden toe aan je factuur lay-out om deze standaard mee te versturen.

 • Makkelijk offertes opstellen

  Stel offertes op en stuur ze per e-mail, ook met extra bijlagen. Is de offerte geaccepteerd? Zet het dan met één druk op de knop om naar een factuur.

 • Real-time inzicht in de status van offertes

  Je ziet direct of een offerte verlopen, afgewezen of juist geaccepteerd (én gefactureerd) is. Alle offertes worden ook automatisch opgeslagen in het Yuki Archief.

 • Krachtige customer insights

  Rapporteer per relatie, periode of bedrag. Zie bijvoorbeeld welke klanten goede betalers zijn en welke extra aandacht nodig hebben.

 • Geen losse pakketten of systemen meer nodig

  Alles wat je nodig hebt om succesvol te verkopen vind je nu in één systeem. Betaal niet langer voor meerdere pakketten, én win aan efficiëntie en tijd door niet langer deze pakketten (handmatig) te synchroniseren.

 • Optioneel: Mollie integratie

  Je klanten betalen nog gemakkelijker, vanuit de factuur via een handige betaalknop. Zo word jij tot wel 6x sneller betaald. Je bankafschriften met Mollie transacties importeer je direct in Yuki. Facturen worden automatisch gematcht, zodat je boekhouding nog sneller up-to-date is.

En alles in een volledig vernieuwde interface. Werken met de module wordt hierdoor makkelijker en leuker dan ooit tevoren.

Klaar voor de nieuwe versie van Yuki Verkoop? Dan is dit te activeren door een gebruiker met de rol Directie. De vernieuwde Yuki Verkoop is vanaf dat moment door iedereen binnen het domein te gebruiken. Individuele gebruikers kunnen tijdelijk nog terug naar de vorige versie via de persoonlijke voorkeuren.