De financiële inzichten die je nodig hebt om de juiste beslissingen te maken. Dat kan, met Yuki.

Zeker weten dat je de beste beslissing voor jouw onderneming maakt? Dan is het belangrijk om een duidelijk inzicht in je cijfers te hebben. Yuki is dé plek waar al jouw financiële data samenkomt en dankzij Yuki Financieel kan je steeds in elk overzicht en van waar dan ook in Yuki doorklikken tot op je document. Dit maakt je boekhouding inzichtelijker, en jij verkrijgt makkelijk meer kennis en inzichten in je cijfers waarmee je het verschil kan maken. Met Yuki Financieel ga je:

 • Gerichter beslissingen maken

  Krijg inzicht in jouw up-to-date en relevante cijfers en maak zo vandaag nog de beste financiële beslissingen voor de toekomst van jouw onderneming.

 • Droge data omzetten tot onbetaalbare inzichten

  Dankzij het handige dashboard zie je wat je cijfers écht betekenen.

 • Continu verbeteren, sneller groeien

  Vergelijk je omzet, kosten en andere financiële inzichten uit verschillende periodes met elkaar, en zorg op deze manier voor continue verbetering en groei.

 • Je bedrijfsprocessen optimaliseren met meer modules

  Voeg extra gebruikers toe, werk met workflow regels om documenten en taken digitaal door je bedrijf te sturen, registreer en factureer je gewerkte uren, krijg analytisch en projectmatig inzicht in je boekhouding en nog veel meer!

Met één druk op de knop kan je vandaag nog starten. Voeg Yuki Financieel toe aan je winkelwagen via de knop rechtsboven.