Minder tijd besteden aan betalingen en meer tijd overhouden om te ondernemen?

Dan kan je je betalingen het beste automatiseren. Met de Yuki Betaalservice zie je direct welke betalingen er klaarstaan. Vervolgens kan je alle betalingen nakijken, goedkeuren en als SEPA-bestanden downloaden. Dan is het alleen nog maar een kwestie van uploaden bij je bank, en je bent klaar! Zo bespaar je tijd en moeite. Met deze module heb je:

 • Meerdere betalingen in één keer bij de bank aanleveren en betalen

  Gemakkelijk en snel meerdere betalingen tegelijkertijd betaald.

 • Een duidelijk overzicht

  Krijg een duidelijk overzicht van al je betalingen: zowel degene die al uitgevoerd zijn, degene die in behandeling zijn, en de betalingen die gepland zijn in de toekomst.

 • Extra controle

  Jij bepaalt zelf welke rekening wanneer wordt betaald. Met de handige betaallijst kan je beslissen welke facturen direct vrijgegeven mogen worden voor betaling en welke eerst goedgekeurd moeten worden voor betalingen.

 • Vermijd onnodige aanmaningskosten

  Sorteer je facturen op vervaldatum en zet je betaalbestanden op voorhand klaar. Zo worden ze nooit meer vergeten en vermijd je onnodige aanmaningskosten.

 • Geen dubbele betalingen…

  Met een betaallijst wordt het saldo en dus de openstaande facturen extra gecontroleerd. De openstaande facturen verdwijnen na de betaling ook direct uit de betaallijst, zodat er geen verwarring ontstaat.

 • …Of dubbele handelingen

  Dankzij de slimme software worden er ook geen fouten meer in bedragen of referenties gemaakt.

Met één druk op de knop kan je vandaag nog starten. Voeg Yuki Betaalservice toe aan je winkelwagen via de knop rechtsboven.